2777
2789
عنوان

بگین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 69 پست
كدوم شهر هستيد كه فقط مردا رو عروسي دعوت مي كنن ؟؟؟؟؟؟؟     تصور يه مشت مرد كچل چاق پر ا ...

😆😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم طبقه بالامهمون داشت وبچه هاش اونجاسرگرم بودن،هرازگاهی میومدن پایین ولی پسرمو تو بازیشون راه نمیدادن، اینم کوچیکه میرفت دنبالشون ازپله ها بالا، تامیرسید درخونشون ،درو روش میبستن،اینم گیرمیکرد وسط پله هاهمش منوصدامیکرد

جاریم طبقه بالامهمون داشت وبچه هاش اونجاسرگرم بودن،هرازگاهی میومدن پایین ولی پسرمو تو بازیشون راه نم ...

الهی عزیزم 😔بچه ها وقتی چن دسته میشن ازینکارا میکنن دخترم با دختر همسایه خوش و خرم بازی میکنه اون یکی بچه همسایه میاد با اون میشن یه تیم با دخترم قهر میکنن اینم حرص میخوره و گریه میکنه 

محتاجم به دعا
جاریم طبقه بالامهمون داشت وبچه هاش اونجاسرگرم بودن،هرازگاهی میومدن پایین ولی پسرمو تو بازیشون راه نم ...

درو میبستن☹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الهی عزیزم 😔بچه ها وقتی چن دسته میشن ازینکارا میکنن دخترم با دختر همسایه خوش و خرم بازی میکنه اون ی ...

یاد بچگیای خودم افتادم وای اینقد حرص درار بودن

تیکر تولد عشقمه  بالاخره بعد 5سال بهم رسیدیم  
الهی عزیزم 😔بچه ها وقتی چن دسته میشن ازینکارا میکنن دخترم با دختر همسایه خوش و خرم بازی میکنه اون ی ...

اخی عزیزم برو بچه هاشونو بزن.😃خیلی برای بچت ناراحت شدم چند سالشه؟

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

طفلک من اینطور موقع ها  به  کسی اهمیت نمیدم درباره ام چی بگن  پا میشم میرم بچه ها رو قانع میکنم با هم بازی کنن  جایی که بچم اذیت باشه هم کمتر میرم