2777
2789

سلام دوستای گلم 

من کم کاری تیرویید دارم و وقای ال دی میخورم اذیت میشم رفتم مرکز بهداشت گفتن باید یه قرص دیگه بخوری اسمشو نگفتن گفتن اول برو آزمایش تیرویید بده بعدبیا بهت میگیم 

من الان شرایط ازمایش دادنو ندارم 

میشه بگین شماهایی  که کم کاری دارین چی میخورین؟؟💖💖

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جلوگیری نمیخوریم

تو همون بهداشت هم آزمایش میگیرن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

برای تیرویید لووتیروکسین میخورن. اما تا آزمایش ندی و میزان مشکلت مشخص نشه که مقدار دارو مشخص نمیشه. حتما برو آزمایش بده. فوقش 15 تومنه. مگه دفترچه نداری؟ یه TSH که شرایط داشتن نمیخواد! خدایا این مملکته ما داریم؟!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
قرص جلوگیری نمیخوریم تو همون بهداشت هم آزمایش میگیرن

شیوا جون نگرفتن ازم 

من حافظیه ام مرکز بهداشت معتضدی در خونه مونه دو کوچه اونور تره 

نمیدونم والا اصلا اعصاب نداشتن 

یه بار دیگه میرم 

برای تیرویید لووتیروکسین میخورن. اما تا آزمایش ندی و میزان مشکلت مشخص نشه که مقدار دارو مشخص نمیشه. ...

عزیزم میدونم لئو تیروکسینه و میخورم تحت نظر دکتر هم هستم اما فعلا نمیتونم آزمایش بدم 

اگه میتونستم که حتما میرفتم 15 تومنم نیست بیشتره 

من قرص برای جلوگیری از بارداری میخوام 

اذیت ال دی ربطی به کم کاری نداره منم ال دی میخورم کم کاری تیروییدم دارم

بله میدونم من خودم اذیت میشم مرکز بهداشت اینجوری گفت

برای تیرویید لووتیروکسین میخورن. اما تا آزمایش ندی و میزان مشکلت مشخص نشه که مقدار دارو مشخص نمیشه. ...

سوال من چه ربطی به مملکت داره آخه 

انقدر خنگ که نیستم میدونم قرص کم کاری تیروکسینه 

عزیزم سوالم برای قرص جلوگیری از بارداری بود