2777
2789
شوهرم حدود 3 .4 میلیون حقوق داره . ماهی 1 میلیون خرج میکنیم بقیه پولمون هم داریم خونه درست میکنیم&nb ...

همسرتون شغلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

دل وقتی مهربونه , شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار، سر میکشه تو خونه🌹❤❤🌹❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامد ۰ 

خرجولیدن هم نمیدونم ساید ماهی ۴۰۰ الی ۱... اخع نمدونم ک...بعضی ماها خیلی کمترع... بعضی ماها خیلی بیشترع...

مثلا این هفتع ۱.۶۰۰.۰۰۰ دادم مدادرنگی

درحالی ک ماه پیش کلا ۱۰۰ تومن خرج نداشتم:/

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
شوهرم حدود 3 .4 میلیون حقوق داره . ماهی 1 میلیون خرج میکنیم بقیه پولمون هم داریم خونه درست میکنیم&nb ...

مگه میشه ماهی ی تومن خرج کرد؟

حتما از لحاظ اقتصادی مدیریت خوبی داری

ای ول👏👏👏

از فردا..... 
اما عکاس شدن خیلی سرمایه میخواد رفیقم تا اتلیه زد نزدیک صدو خورده ای میلیون خرج کرد

خیلیییی دوس دارم عکاسی...

البتع فتوشاپش رو

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
شوهرم ماهی 1400 ال 1500 کلی قسط و بدهکاری خرج خونه ماهی 200 تومن! خوش به حالتون که ماهی 3 4 تومن ...

خودت چرا کار نمیکنی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شوهرم ماهی 1400 ال 1500 کلی قسط و بدهکاری خرج خونه ماهی 200 تومن! خوش به حالتون که ماهی 3 4 تومن ...

تهرانید یا شهرستان؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خودت چرا کار نمیکنی؟؟

کار کجا گیر میاد؟!

با مدرک لیسانس نشستم گوشه خونه هرچقدر دنبال کار میگردم هیچ خبری نیست

به شوهر و پدر شوهرمم انقدر التماس کردم برام.کار جور کنید انگار نه انگار فقط بلدن ادعا کنن

با ۲۰۰ تومن چیا میخرین تو طول ماه خدایی😓

خدا ایشالا برکت بده به مالتون عزیزم

ما چهار نفر با هم یه نفر خیلی قوی هستیم💜