2777
2789
با ۲۰۰ تومن چیا میخرین تو طول ماه خدایی😓 خدا ایشالا برکت بده به مالتون عزیزم

هیچی بعضی ماها اصلا خرید نمیکنیم

انقدر مدیریت میکنم که نگو

انقدر درآمدش کمه که کلی بدهکاری بالا آوردیم 

ادعاشم تا کره ماه میرسه

کلا من شانس ندارم...

خونه بابام انقدر راحت بودم که نگو

بعد ازدواج خیلی دارم عذاب میکشم از همه نظر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستان

عزیزم به هیچ کس التماس نکن از خدا با تمام وجودت بخواه برات جور میکنه

البته شهرستان کار یکم سخت گیر میاد اما خب به همون نسبتی که درامدتون کمه خرجتونم کمه دیگه 

من فقط 250 تومان هزینه رفت و امدم به محل کار میشه در ماه بعد شما کل هزینه های ماهتون میشه 200

رشته تحصیلیت چیه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
هیچی بعضی ماها اصلا خرید نمیکنیم انقدر مدیریت میکنم که نگو انقدر درآمدش کمه که کلی بدهکاری بالا آو ...

ایشالا خدا بهتون بیشتر بده اما عزیز من ازدواج امروز با کار کردن یه نفر به تنهایی پیش نمیره 

سعی کن بجای اینکه فقط از همسرت توقع داشته باشی برای حقوق بیشتر خودت جویای کار باشی

من اعتقاد دارم هر کسی دنبال هرچیزی باشه و از ته دلش بخواد محال ه بهش نرسه

هر کار ی از دستت برمیاد انجام بده خودتو فقط محدود به کار شرکتی و مرتبط با رشتت نکن

خلاقیت داشته باش

اما عکاس شدن خیلی سرمایه میخواد رفیقم تا اتلیه زد نزدیک صدو خورده ای میلیون خرج کرد

آره سرمایه زیادمیخاداماخب من مکانشودارم میخام مدرکشوبگیرم بعدرومدرکش وام بگیرم وکارموراه بندازم...اولشم فقط میخام توزمینه اسپرت وکودک کارکنم تابعد

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
عزیزم به هیچ کس التماس نکن از خدا با تمام وجودت بخواه برات جور میکنه البته شهرستان کار یکم سخت گیر ...

کل هزینه زندگیمون نمیشه 200 عزیزم

خرجی نمیکنم صبح تاشب تو خونم

خرید خونه نمیکنم ماه به ماه

واسه خودم لباس اینا نمیخرم

رستوران و فلان و فسار نمیریم

آرایشگاه و قرفرم ندارم

کلا با 200 فقط میگذرونیم یک ماه رو

بعدش کار شوهرم ماشین از خودشه کلی پول گاز و بنزین و روغن و لاستیک و هزارتا کوفت و زهرمار نمیزاره نفس بکشیم

شهرمونم توریستیه اتفاقا هزینه زندگی توش بالاست

ایشالا خدا بهتون بیشتر بده اما عزیز من ازدواج امروز با کار کردن یه نفر به تنهایی پیش نمیره  سع ...

اتفاقا منم خیلی کارهای هنری میکنم و واسه فروش گذاشتم ولی خب زیاد فروش نمیره

لیسانس نرم افزار هم دارم و به شدت دنبال کار ولی کار اصلا گیر نمیاد

کل هزینه زندگیمون نمیشه 200 عزیزم خرجی نمیکنم صبح تاشب تو خونم خرید خونه نمیکنم ماه به ماه واسه خ ...

لیسانس چی داری؟

اتفاقا منم خیلی کارهای هنری میکنم و واسه فروش گذاشتم ولی خب زیاد فروش نمیره لیسانس نرم افزار هم دار ...

ببین نمیتونی کار آنلاین کنی یه مدت

از یه جا شروع کن

درسته شرایط خیلی سخته اما باور کن از ته دل بخوای میشه

با کار تایپ در منزل میتونی شروع کنی، کدوم شهری؟ توریست خارجی هم دارید

میتونید زبانتو خوب کنی