2777
2789
عنوان

ابریزش در بارداری

27913 بازدید | 20 پست

خانما من احساس ابریزش دارم ولی خیلی کمه درحد چند قطره اونم وقتی تکون میخورم 

رفتم سونو گفتن مایع دور جنین نرماله ولی همچنان ابریزش دارم 

میخواستم ببینم چند وقت دیگه برم واسه سونو دوباره واسه چی مایع امونیاک ؟چقد طول میکشه مایع دور جنین کم بشه ؟

منظورت از ابریزش ترشحه؟!!!!وقتی میگن نرماله نرماله دیگه.این ترشحاتم طبیعیه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

ترشحات زیاد و که رقیقه عادیه

منم همیشه ترس از کیسه اب داشتم 

ولی الان فهمیدم همش طبیعیه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت از ابریزش ترشحه؟!!!!وقتی میگن نرماله نرماله دیگه.این ترشحاتم طبیعیه

نه اصلا ترشح نیست ،مثلا ابه یهو میاد 

نمیدونم چیه دارم دیوونه میشم میگم نکنه مایع امونیاکه متوجه نشدن 

از یه طرفم میگم شاید بی اختیاری ادرار گرفتم چون مثانم پر میشه بیشتر میشه 

اب کیسه اب دقیقا به رقیقی اب هست این ترشحات که میگی اگر غلظت داره ترشحه .

من خودم تو بارداریم گاهی ترشحاتم ابکی تر بود.زیاد حساس نشو ب کیسه اب ادمو دیوونه میکنه.ولی در کل با دکترت مشورت بکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ترشحات زیاد و که رقیقه عادیه منم همیشه ترس از کیسه اب داشتم  ولی الان فهمیدم همش طبیعیه

خیلی استرس دارم ،قبلنم سابقه زایمان زودرس و پارگی کیسه اب دارم 

شایدم بی اختیاری ادراره نمیدونم والا گیج شدم 

اب کیسه اب دقیقا به رقیقی اب هست این ترشحات که میگی اگر غلظت داره ترشحه . من خودم تو بارداریم گاهی ...

واقعا دارم دیوونه میشم فقط وقتی به تست امینوشور و سونو فک میکنم یکم اروم میشم وگرنه مطمینم یه چیزی ازم میریزه ،خودم میگم شاید ادراره اخه مثانم پر میشه بیشتر میریزه 

خیلی استرس دارم ،قبلنم سابقه زایمان زودرس و پارگی کیسه اب دارم  شایدم بی اختیاری ادراره نمیدون ...

ببین من این مشکل رو دارم ازم آب میومد و دلم درد میکرد دکتر گفت فشار رحم داری الان آ اس آ میخورم و کلسیم و ویتامین دی که جلوگیری میکنه از زایمان زودرس

ببین من این مشکل رو دارم ازم آب میومد و دلم درد میکرد دکتر گفت فشار رحم داری الان آ اس آ میخورم و کل ...

من همه اینارو میخورم که😔

دکترم در دسترس نیست باهاش مشورت کنم

گفتم چند روز دیگه برم یه سونو بدم اگه مایه دور جنین کم نشده باشه خیالم راحت بشه

واقعا دارم دیوونه میشم فقط وقتی به تست امینوشور و سونو فک میکنم یکم اروم میشم وگرنه مطمینم یه چیزی ا ...

ببین عزیزم من کل بارداریم با توهم کیسه اب بودم اخرشم کیسه ابم پاره شد گفتم عههه اینجوریه پس:)

داغه و ابه واقعا

اصلا نگران نباش توکلت به خدا مطنئن باش اگرچیزی بود تو سونو معلوم میشد اگر اب جنین کم بشه حرکاتش هم کم میشه و کلی علامت داره.دکتر سونوگراف هم حتما یه سری ملاک و معیار داره ریز ترین مشکلو متوجه میشه

پارگی و سوراخ شدن کیسه اب هم بیشتر تو هفته های بالا اتفاق میفته

بسپار به خدا نی نی رو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من همه اینارو میخورم که😔 دکترم در دسترس نیست باهاش مشورت کنم گفتم چند روز دیگه برم یه سونو بدم اگ ...

خیالت راحت هیچی نیست همش از استرس 

با خیال راحت برو دکتر چون استرس بدتره

ببین عزیزم من کل بارداریم با توهم کیسه اب بودم اخرشم کیسه ابم پاره شد گفتم عههه اینجوریه پس:) داغه ...

توهمش از خودش بدتره بخدا 

مرسی از راهنماییت عزیزم 😘😘😘