2777
2789
عنوان

ابریزش در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 27956 بازدید | 20 پست

سلام عزیزم ببخشیدا ی سوالی داشتم ازت ....بعد اینک پساری گذاشتی رفتی سونو ؟ طول سرویکست تغییر کرده بود ؟ 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واس توچ چ شد؟ انشالاک چیزی نشده منم امروزدوبارمثل توشدم خیلی نگرانم میترسم کیسه آبم باش مثل آب ...

منم دیروز اینجوری شدم.اندازه۲تا فنجون اب همینجوری ریخت بیرون،زرد رنگ و بدون بو،چون زایمان اولم پارگی کیسه اب داشتم میدونم دقیقااااا شبیه همون بود،ولی اون یکباره کامل خالی شد،ولی این به فاصله چند ثانیه،چندثانیه میومد،رفتم مطب دکتر تست و اینا نوشت رفتم بیمارستان تست گرفتن خداروشکر منفی بود،سونو هم امروز بگه نرماله خیالم راحته،

ولی دکترم گفت اگر کیسه اب باشه و جواب تست مثبت باشه،حتی گفت اگر یک قطره اب هم دور جنین نمونه،چون من۲۶هفته ام،اجازه نمیده بچه دنیا بیاد،با امپول و اینا،حداقل تا۳۰هفته نگه میداره بچه رو،تا ریه و بقیه چیزا کامل بشه،فقط گفت باید باید این یک ماه رو بیمارستان بخوابم ک از اون ناراحتم😔

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
منم دیروز اینجوری شدم.اندازه۲تا فنجون اب همینجوری ریخت بیرون،زرد رنگ و بدون بو،چون زایمان اولم پارگی ...

سلام دوست عزیز خوبی میشه توضیح بدی بعد این حجم ابریزش چی شد ؟

من دو بار پارگی کیسه و اب ختم بارداری داشتم ولی هفته هام زیر بیست بود 

الان باردارم خیلی میترسم شب چندین بار توهم پارگی دارم  میگم هر طور شده تا ۲۶برسونم شاید نگهش دارم برام 

نه اصلا ترشح نیست ،مثلا ابه یهو میاد نمیدونم چیه دارم دیوونه میشم میگم نکنه مایع امونیاکه متوجه نشدن ...

عزیز میشه بگید چی شد لطفا اخه منم مشکل شما رو دارم. کیسه اب جنین بود یا عفونت چیزی؟؟چند هفنه بودی؟؟