پشتی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 105 عنوان کیاتنهان؟ 234 بازدید | 14 پست شوهرم ماموریته ب زورخوابیدم بچم بیدارم کرد اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی،پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی..... 1397/04/02 | 04:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haaaniiii عضویت: 1396/06/13 تعداد پست: 3265 هستش ولی احساس تنهایی میکنم خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!
زرین2 عضویت: 1394/08/23 تعداد پست: 1342 منم تنهام .دخترم دانشجوه شهر دیگه ساعت چهارو نیم رفتن با شوهرم هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند . گاندی
زرین2 عضویت: 1394/08/23 تعداد پست: 1342 الان مثل چی پشیمونم که چرا یه بچه دارم واقعا داشتن تک فرزند خوب نیست کاش چند تا بچه داشتم واقعا اشتباه کردم هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند . گاندی
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2639 منم توی پذیرایی جلوی تلویزیون بیدارم و همسرم خوابیده... اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
حلما73 عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 9951 من شوهرم اسلامشهره لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
viiiiiida عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2803 من شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم!
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48707 تنها نیسدمولی تنها هسدم ب لحاظ روحی😁 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2639 خوش بحال مردا که اینقدر راحت میخوابن.منکه به هزار چیز فکر میکنم تا به زور خوابم ببره اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
هارا عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17614 شوهرم همین حالا رفت سر کار . تنهام شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه