2777
2789
عنوان

نی نی هاتون در خطرن

329 بازدید | 27 پست

خانما باور کنید دور از جون نی نی هاتون هزاران نفر بخاطر امواج سقط کردن چون ناقص شده بچه.

میشنوم از خانم های باردار اینجا که بچه هاشون زیاد تکون میخورن این نشانه شیطون بودن و بیش فعا بودن آنهاست البته نه در همه موارد که میشه در موارد خاص حلوگیری کرد 

خواهش میکنم خانمای باردار انقدر از اینترنت و موبایل استفاده نکنید و دور باشید از امواج 

خدایی نکرده هستند بچه هایی که به این دلیل بیش فعال میشوند

بازم میگم نگران نشید قابل پیشگیری هست با کمتر اومدن بعضی بچه ها هم کلا زیاد تکون میخورن به این دلیل نیست 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر علمی ثابت شده نیس عزیزم...گر نگهدار من آن است ک من میدانم   شیشه را در بغل سنگ نگه میدار ...

خانومی این رو از هر دکتر زنانی بپرسی بهت میگه

زندایی خودم دو تا سقط کرد دکتر اعلام کرد تا الان خیلی مورد این شکلی داشته که بخاطر امواجه 

زنداییم رفت‌ روستا و دختر داییم به دنیا اومد سالم 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
خانومی این رو از هر دکتر زنانی بپرسی بهت میگه زندایی خودم دو تا سقط کرد دکتر اعلام کرد تا الان خیلی ...

دکتر زنان از امواج سر در نمیاره که

تازه به لحاظ علمی هم هنوز ثابت نشده که ضرر داره . فقط حدس میرنن

هیچی نمیشه. این مدل که شما تاپیک میزنی ضررش بیشتره برای باردارا والا

اخه خودمونم استفاده نکنیم  اطرافیان ک هستن 😓😓😓

اره اما اون یک چیز دیگست چون دورتره 

شما گوشی رو بگیری بغلت امواج بیشتری داره تا اینکه بخواید از کنار گوشی فامیل رد بشین 

میگم زندایی خودم بود بخاطر امواج دو بار طفلی سقط کرد اخرش رفت روستا تا پنج ماهگی برگشت  فقط گوشی رو جواب مداد دوباره میبرد دور میذاشت 

خانومی این رو از هر دکتر زنانی بپرسی بهت میگه زندایی خودم دو تا سقط کرد دکتر اعلام کرد تا الان خیلی ...

تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

طرف میخوره زمین بچش سقط میشه 

باز ی نفر دیگه ب چشمم دیدم  خودشو از بلندی پرت میکرد ک سقط نشه 

نشد 

تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

ما از نت استفاده نکنیم ب همسایه ها و شوهرمونم بگیم لستفاده نکنه 

اگه ب امواجه 

یخجال و تلویزیون هم امواج دارن 

این مورد اصلا ثابت نشده

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
دکتر زنان از امواج سر در نمیاره که تازه به لحاظ علمی هم هنوز ثابت نشده که ضرر داره . فقط حدس میرنن ...

شما رعایت نکن 

ضرری نمیرسونه حتی باعث ترک اعتیادشون هم میشه