2777
2789

اول تیر ماه سال 91عروسیم بود با شوهرم وخانواده شوهرم مفصل دعوا کردیم سر اینکه ارایشگاهم دیر شده بود خب ممکن بود برای خیلیا پیش بیادهمیشه میرم عروسی گریم میگیره هیچ وقت فکر نمیکردم روز عروسی بدترین روز زندگیم باشه البته اخر شب اشتی کردیم ولی همیشه تو ذهن من میمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهن میتونه آدمو بکشه.چرا باید چیزای بیخودو انقد تو ذهنمون بزرگ کنیم که کل زندگیمونو تحت تاثیر قرار بده؟

به خودمم میگما یه وقتایی انقد مسائل بیخودو بزرگ جلوه میدیم وقتی از خارج گود بهش نگا کنیم خندمون میگیره که چه مسئله بیخودیه.

من خودم تو عروسیم فیلمبرداری نداشتم و مثل بقیه عروسا هم البوم مجلل عکس نداشتم.فقط 5 تا عکس یادگاری بود که انچنان حرفه ای هم نبود.هروقت این موضوع یادم میاد و میخاد برام غم ایجادکنه سریع خودمو مشغول چیزای دیگه میکنم.اونوقت عروس ما هم فیلمبردار و عروسی مجلل و البوم فلان داشت ولی فقط تو عروسی جلو داداشم نرقصیده بود.هروقت میشینه فیلم عروسیو نگاه میکنه یجوری گریه میکنه انگار مجلس عزا میبینه.هم اوقاتو به کام خودش تلخ میکنه هم بقیه.

ذهنمونو شرطی کردیم که اگر فلان مراسم فلان جور نباشه باید ناراحت شیم.اگه شوهرم کادوی فلان نده و مناسبتا یادش بره باید خشمگین شیم.این جیزارو باید از ذهنمون دور بریزیم ببینیم اصل زندگی چیه؟اگه کسی مناسبتی رو فراموش کرد کادو بده مگه چقد رو اصل زندگیمون تاثیر میزاره؟یا اگه کادوی ارزون داد چه اشکالی داره؟

اگه ذهنمونو انقد رو اتفاقات حاشیه ای زندگی متمرکز نکنیم و از کسی هم انتظار نداشته باشیم خیلی خوشحال تریم

ذهن میتونه آدمو بکشه.چرا باید چیزای بیخودو انقد تو ذهنمون بزرگ کنیم که کل زندگیمونو تحت تاثیر قرار ب ...

من تاحالا فیلم عروسیمونگا نکردم چون خیلی غمگینم عکسامم عمینطور خیلی غمگینم همیشه میگم کاش بشه بسوزونمشون