2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمه اصلا روز خوبی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 21 پست
ذهن میتونه آدمو بکشه.چرا باید چیزای بیخودو انقد تو ذهنمون بزرگ کنیم که کل زندگیمونو تحت تاثیر قرار ب ...

من میخام فراموش کنم ولی وقتی عروسی میریم بکیا ماشین عروس میبینم اعصابم خورد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روز قبل عروسیم جلوی آرایشگاه خوردم زمین دو تا پام از دو جا در اومد همش یادم میاد اعصابم خرد میشه چون شوهرم اجازه نداد هیچکدوم از خواهراش با من بیان آرایشگاه گفت مزاحمشون نشیم الان با خودم میگم چقدر احمق بودن پجوری من اون همه مسیرو رانندگی کنم من که همه ی قسمت های مهمه زندگیم کو فتم شده سر حلقه گرفتن یجور اعصابم خرد شد سر جشن عقدم که بابام میخواست بگیره یجور سر جهاز برون یجور عروسی که شب کفش از پام در نمیومد آخرین شاهکار شوهرمم زایمانم بود کلا به مردا و خانوادشون هیچ اعتمادی نیست 

برای من هرجا نشستن گفتن عروس خوبشون منم اما واسه اون یکی حالا از ترسشون بوده یا هرچی همه چیش بهتر بوده 

منم روز قبل عروسیم جلوی آرایشگاه خوردم زمین دو تا پام از دو جا در اومد همش یادم میاد اعصابم خرد میشه ...

منم خیلی بدبختم به هیچکدوم از آرزوهای زندگیم نرسیدم تنها امیدم دخترمه البته شوهرمم اخلاقش خوبه ولی خاطرات تلخ نمیذاره خوبیاشو ببینم