2777
2789

الان میان میگن مهناز افشار ۴۰سالگی زایمان کرد😆😆😆😆😆😆

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر نگران بچه داری هستی زودتر ازدواج کن و آسون بگیر

اما اگر دنبال خوشبختی و علایقت هستی باید به کیفیت اهمیت بدی و زمانو بذاری کنار 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

مامانم منو 37 سالگی زاییده 😐😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

بچه یکی میخوای تا ۴۰وقت هست غصه نخور.....شوهرم سعی کن خوبشو انتخاب کنی عجله نکن تا ۵سال دیگه وقت هس

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

متاسفانه هم  کلا سن ازدواج بالا رفته هم مشکلات زنانه و تنبلی تخمدان... باعث میشه خیلیا تو سن بالاتر اولین بچه رو بیارن. تنها نیستی. 

خیلیا اینجور بودن و مشکلی نداشتن

خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤  وارد زندگیم کنی😍

دخترعمه من پزشکه کلی خواستگارداشت بخاطرتحصیلش ازدواجشو به تعویق انداخت ۳۴سالشبود ازدواج کردبا یکی هم سطح خودش الانم دوتابچه داره ۳۵اولین بچشو آورد ۳۸سالگیم دومی رو خودم خداییش خیلی خوشگله اصلا بهش نمیاد ۳۸سالش باشه الان وزندگی خوب ومرفه ای داره