2777
2789

سلام به همه ی دوستان من اومدم اینجا که سوِ تفاهمی را حل کنم من روز 1397/3/29 درد زایمان داشتم رفتم بیمارستان فهمیدم یکی از قل هام توی رحم مرده خلاصه آمپول زدن و در آوردن و..... من اصلا حالم خوب نبود همش هزیون می گفتم و اصلا یک چیز هایی می گفتم که خیلی خجالت آوره و قادر نیستم اینجا بگمشون هیچ کس هم یادش نیست که من چیزی درباره ی نی نی سایت گفته باشم همسرم همه ی لحظه ها پیشم بوده و می گه که من هیچ چیزی مربوط به این موضوع نگفتم و من هم خواهرم را دعوا کردم که همچین چیزی نوشته با اینکه بچه نیست ولی نمی دونم چه جوری فکر کرده من حالم خوبه و هزیون نمی گم کاربر hosna 92 گفته بود که من نوشتم یک دختر بزرگ دارم که داره مامان میشه در صورتی که من منظورم بود که خودم مادر یک دختر شش ساله هستم و دارم مامان دو تا پسر { که الان شدن یکی } می شم من تاپیکی درباره ی کربلا و نجف در دوران بارداری گفته بودم درست ولی در نظر بگیرید که به نظر خودم هم کار خطرناک و غیر اصولی ای میومد در ظمن من پزشک متخصص اطفال هستم نه زنان زایمان امیدوارم سوِ تفاهم حل شده باشه....

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه انشالا قدمش پر خیروبرکت باشه😍واسه ماهم دعا کن

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

نفهمیدم چی گفتی اصلا

فقط بگم در ضمن درسته!!!چند روز پیش هم یکی بود میگفت ماماست ولی مثل شما مینوشت در ظمن😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نفهمیدم چی گفتی اصلا فقط در ضمن درسته!!!چند روز پیش هم یکی بود میگفت ماماست ولی مثل شما مینوشت در ظ ...

ممکنه مدل نوشتن مشابه باشه ازتون خواهش می کنم فقط کاربری هایی که گفتم پاسخ بدن

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن
پسرم که اسمش شده نیکان هم دنیا اومد الان چهار روزشه 

شما سی ام تاپیک زدی گفتی روز قبلش یکی از قل ها افتاده😐اگر همون سی ام اون یکی قل دنیا اومده باشه بازم ۴ روزش نمیشه😐

ممکنه مدل نوشتن مشابه باشه ازتون خواهش می کنم فقط کاربری هایی که گفتم پاسخ بدن

اگر میخواستی فقط اونا پاسخ بدن تو خصوصی پیام میدادی اینجا همه حق دارن پست بذارن خانم دکتر😉😉

گلم تاپیکات همش دروغه که رفتم خوندم دستت رو شده کم نمیاریا.ول کن دیگه اه .خودت دکتری اومدی نظرخواهی کردی دستت رو شده نوشتی خواهرشم خودش نیستم خوب تو بیمارستان دکترارو ول کردین اون لحطه نطر خواهی میکنین واقعا که.

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
شما سی ام تاپیک زدی گفتی روز قبلش یکی از قل ها افتاده😐اگر همون سی ام اون یکی قل دنیا اومده باشه باز ...

شما اصلا تاپیک را خواندی منظورم پاسخ هاشه

اگر میخواستی فقط اونا پاسخ بدن تو خصوصی پیام میدادی اینجا همه حق دارن پست بذارن خانم دکتر😉😉

می گفت موردی موجود نیست پیدا نمی کرد اسمو میزدم

شما اصلا تاپیک را خواندی منظورم پاسخ هاشه

بله خوندم!!

چه ربطی داره الان ؟ مگه آبجی شما ۳۰ ام تاپیک نزده که یکی از بچه ها افتاده؟؟؟؟ خب اون یکی کی بدنیا اومد که الان ۴ روزشه؟؟؟؟