2777
2789
عنوان

بی بی هاله

3197 بازدید | 32 پست

سلام دوستان این بی بی هارو ببینین

مدیکوره که دوتای پایینه دیشب آخر شب گذاشتم نمونه اول صبحی نبوده

اما اولی که لاوین رزه اول صبحیه و بعد نیم ساعت خط انداخته

امروز 26 پری هستم و از روز 23 هرچی مبذارم همینجوری بعد نیم ساعت یک ساعت خط میندازن کیست و .. ندارم قبلا هیچوقت واسم خط ننداخته

دیروزم دردشدید پری داشتم و آخر شب یه ترشح صورتی اندازه نخود و بعدش یه قطره خون شفاف توی دستشویی و گاهی ففط با دستمال توالت خون آبه دیدم

امروز درد پریم ازبین رفته و دیگه هیچ لکی ندارم کسی بوده مث من باشه و باردار بوده باشه؟

احتمال بارداری هست اینجوری؟

هنوز به موعد پری نرسیدم 

20یا21 پریم تخمک گذاریم بوده با کیت تخمک گذاری

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظمن با این علایمی  که  میگی   میخوای پری بشه

پس هاله رو بی بی چرا میفته

الان سه چهار روزه اینجوریه

این بی بی روز23 البته این همون لحظه اول رنگ گرفت

اونا که الان گذاشتمم هاله دارن باید خیلی توجه کرد

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
کومن که ندیدم😕😕شایدلانه گزینی هست..بعدم تا10دقیقه بایدهاله بندازه بیشترمعتبرنیست

من خودم میبینم شاید توی عکس مشخص نیست نمیدونم

من لك لانه گزيني ديدم اصلا قرمز نيس

قهوه اي كمرنگ هست تو ترشح و سه روز ادامه داره درد هم خيلي نيس

بعد لك يعني فرداش بيبي دو خط همرنگ شد اينقد مشخص بود يعني

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
عزيزم بيبي چكا كه منفيه

ولی من خطشو میبینم شاید تو عکس مشخص نیست

من لك لانه گزيني ديدم اصلا قرمز نيس قهوه اي كمرنگ هست تو ترشح و سه روز ادامه داره درد هم خيلي نيس

اوهوم مرسی عزیزم پس باردار نیستم بااین اوصاف

پس ايشالله بارداري عصر يا فردا كه ميزاري بايد پرنگتر شده باشه

ببین ای بی بی روز23 بوده همون اول خط انداخت اما بعدش همش بعد نیم ساعت میندازه نمیدونم چطوره