2777
2789
عنوان

بی بی هاله

| مشاهده متن کامل بحث + 3197 بازدید | 32 پست
ببین ای بی بی روز23 بوده همون اول خط انداخت اما بعدش همش بعد نیم ساعت میندازه نمیدونم چطوره

اين مثبته

ولي بايد روز بعدش پرنگتر بشه اگه نشه يعني اون بيبي روز ٢٣خراب بوده

حالا فكرشو مشغول نكن خدا يه ماهي ميده كه ادم فكرشو نميكنه منم اين روزارو گذروندم و كاملا دركت ميكنم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
بی بی چک من هاله دوم خیلی کم رنگ بود ولی آزمایش دادم و معلوم شد حامله ام ولی لکه بینی و خون حتی یه ق ...

زود هاله انداخت یا دیر؟

اینکه الان برات میزارم روز 23 همون اول انداخت اما از بعدش همش بعد نیم ساعت چهل و پنج دقیقه میندازه که به سختی دیده میشه 

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ای بی بی روز23 بوده همون اول خط انداخت اما بعدش همش بعد نیم ساعت میندازه نمیدونم چطوره

يچيزي بهت بگم منم ماه قبل باردار شدنم همينجور شدم دقيقا دو بار مثبت شد بعد منفي و بعدم پريود اما  ماه بعدش شدم،بدنت امادس

اين مثبته ولي بايد روز بعدش پرنگتر بشه اگه نشه يعني اون بيبي روز ٢٣خراب بوده حالا فكرشو مشغول نكن ...

مرسی عزیزم

من خودم میگم نیست اما اطرافیان میگن هست الکی بی بی مثبت نمیشه

البته قبلا هم بی بی گذاشتم هیچوقت مثبت نشده

سابقه لک اینجوری و قطع شدنم نداشتم الان اصلا لک ندارم نمیدونم چطوریه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
يچيزي بهت بگم منم ماه قبل باردار شدنم همينجور شدم دقيقا دو بار مثبت شد بعد منفي و بعدم پريود اما &nb ...

یه جا خوندم نوشته اینجوری شه یعنی لقاح داشتی لانه گزینی موفق نبوده و سقط شده

احتمالا منم همونجوریم شماهم همینجوری بودی

[QUOTE=62464039] زود هاله انداخت یا دیر؟ اینکه الان برات میزارم روز 23 همون اول انداخت اما از بعدش همش بعد نیم ساعت ... [/QU     مال من دیر هاله انداخت اونم خیلی کم رنگ که وقتی خیلی دقت میکردی میشود دیدش 

اره مال منم دیر هاله انداخت اونم خیلی کم رنگ که وقتی خیلی دقت میکردی میشود دیدش 

نمیدونم من هنوز به موعد پری نرسیدم تازه دوروز دیگه باید پری بیاد

روز چند گذاشتی اینجوری شد؟

من شوهری هم خط هارو میتونه ببینه اما تو عکس نمیفته نمیدونم چرا

نمیدونم من هنوز به موعد پری نرسیدم تازه دوروز دیگه باید پری بیاد روز چند گذاشتی اینجوری شد؟ من شوه ...

من از موعد پریودم گذشته بود اگه میخوای جواب قطعی بگیری صبر کن از موعد پریودت حداقل یک هفته بگذره بعد بی بی بنداز

به احتمال زیاد بارداری برو آز بده

میترسم برم بگن نیست الکی باشه

امیدی ندارم خودم ولی این بی بی ها نمیدونم چرا همه حتی با مارک های مختلف اینجورین

من قبلا هم گذاشتم حتی بعد خشک شدن هاله نداشتن 

من از موعد پریودم گذشته بود اگه میخوای جواب قطعی بگیری صبر کن از موعد پریودت حداقل یک هفته بگذره بعد ...

من دوره هام 28 روزه س هنوز دوروز به پری دارم منتظر میمونم تا زمان موعدم ببینم چی میشه

میترسم برم بگن نیست الکی باشه امیدی ندارم خودم ولی این بی بی ها نمیدونم چرا همه حتی با مارک های مخت ...

باشه لااقل یه دل میشی اما بیبی الکی هاله نمی ندازه لک هم میتونه صورتی یا روشن باشه چون خیلی ها با پریود اشتباه میگیرن

مرسی عزیزم من خودم میگم نیست اما اطرافیان میگن هست الکی بی بی مثبت نمیشه البته قبلا هم بی بی گذاشت ...

ناراحت نشي ولي اگه مثبت بود بايد از ٢٣ پرنگتر ميشد

یه جا خوندم نوشته اینجوری شه یعنی لقاح داشتی لانه گزینی موفق نبوده و سقط شده احتمالا منم همونجوریم ...

نه 

از دكتر پرسيدم گفت تغييرات هورموني انجام ميشه اينجور ميشه

سقط كه تا ساك حاملگي ديده نشه و بعد ميوفته نميگن سقط ،چون من سقط داشتم

باشه لااقل یه دل میشی اما بیبی الکی هاله نمی ندازه لک هم میتونه صورتی یا روشن باشه چون خیلی ها با پر ...

لک منم صورتی بود و شفاف و زلال یه قطره یه ترشح صورتی اندازه نخودم داشتم امروز حتی دلدردم ندارم خونم اصلا حتی یه قطره اصلا سابقه اینجوری نداشتم نمیدونم چمه

تکرر ادرارم دارم دوروزه

آره هاله الکی نمیشه اما باید پررنگ میشد که نشده😔

دوروز دیگه میرم تست عزیزم ممنون