2777
2789

تو خونه ما از اول ادب وجود نداشت پدر مادرم دعوا میکردن همش فحش میدادن الانم که با پدر مادرم دعوا میکنم اونا فحش خیلی بد میدن بهم و منم متقابلا فحشای خیلی بد میدم به اونا البته بازم در حد فحشای اونا نیست ولی همینم نباید باشه

درحالی که بین همسنام ندیدم بین اونا و پدر مادرشون انقد حتک حرمت زیاد باشه تو خونه بقیه والدین بچشونو عزیزم و دخترم و اینا خطاب میکنن خیلی احترام بینشون زیاده

منم دوس دارم احترام باشه ها ولی وقتی پدر مادر فحش ج دار میدن دقیقا چه احترامی میمونه؟! جو خونه افتضاحه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟ 

متاسفانه پدرمادرتو نمیتونی عوض کنی و چاره فقط اینه که ازشون فاصله بگیری. توی اتاقت یه سنگر واسه خودت درست کن توی ذهنت، هروقت اونا خونه بودن و دیدی میخوان فحش بدن، برو توی اتاقت و درو ببند. دهن به دهن نذار باهاشون وگرنه خودت در آینده بدتر از اونا میشی. از روح و روانت مراقبت کن همین. کارهایی که دوس داری، توی اتاقت انجام بده و اتاقت بشه سنگرت

همینکه فهمیدی فحش و بی احترامی کار زشتیه ده قدم جلویی. اونا رو ک نمیتونی تغییر بدی ولی خودت تغییر کن ...

دست خودم نیس بازم تو موقعیتش قرار میگیرم سریع پرخاش میکنم چنبار سعی کردم هیچی نگم هی خودخوری کردم وقتی خشممو تخلیه میکنم راحت ترم

چندسالته؟ متاسفانه پدرمادرتو نمیتونی عوض کنی و چاره فقط اینه که ازشون فاصله بگیری. توی اتاقت یه سنگر ...

16

خب همینطورم هستن فقط برای غذا و دستشویی میرم بیرون و کلا شخصیت درونگرایی دارم زیاد حرف نمیزنم

16خب همینطورم هستن فقط برای غذا و دستشویی میرم بیرون و کلا شخصیت درونگرایی دارم زیاد حرف نمیزنم

خوب میکنی عزیزم. سعی کن یه رفیق خوب داشته باشی باهاش صمیمی باشی و زیاد باهاش تصویری یا تلفنی بحرف.هیچکس بدون مشکل نیست توی این دنیا، فقط مهم اینه از روح و روانت تا جایی که میتونی، مراقبت کنی. خودتو زیاد درگیر پدر مادر نکن.