2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چی باشه وچجوری بهش بگی یه جور نگی که حالت غرزدن باشه یا تو زمان مناسب نباشه همیشگیم نباشه که براش عادی بشه یه جور غیرمستقیم بگو که بدونه چه چیزلیی ناراحتت میکنه ولی اونقدر تابلو نباشه که فک کنه لوسی و این چیزا

اگه از خانوادش باشه آره بگو منکه نگفتم تودلم نگه داشتم افسردگی گرفتم بعدش اگه نگی شوهرت فکرمیکنه پدرومادرش پیامبرن سمت اونا کشیده میشه اما منکه گفتم فهمید خانوادش چطورن....الان همش طرف منه

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

مثلا اگه از الان از خانوادش بد بگی دیگه دو روز دیگه اصلا به حرفات بها نمیده و مدام طرف خانوادشو میگیره . چون از اول غرغرو بودی😑

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عزیزم دختر کوچولو ک نیستی شما باید تشخیص بدی هرچیزی و نباید بگی  معمولا ازخودش ناراحت میشی یا ...

میدونم بعضی چیزا رو نباید گفت.

ولی چند مدت تحمل کردم ک خودشون متوجه بشن ولی دریغ.

برام دعا کنید
من ۲ بار از دست خواهرش ناراحت بودم  خواستم باهاش درد و دل کنم  پشیمونم کرد... بهم حرف ...

اولش قبول نمیکنن تو خودت نریز باید بفهمه توناراحتی تانزاره دوباره خواهرش ازارت بده

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....