2777
2789
عنوان

سوال مهههههههههم؟؟

258 بازدید | 13 پست

تاحالا بدون همسرتون مسافرت رفتین؟؟اگه رفتین کجا بوده؟؟

و اینکه همسرتون بدون شما مسافرت رفته؟؟کجا؟؟

واکنشتون به تنها سفر رفتن همسرتون چی بوده؟؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

من زیاد رفتم تقریبا هر جا که مامانم اینا رفتن باهاشون بودم.با پدرشوهر مادر شوهرمم رفتم یکی دو بار.شوهرم بدون من جایی نرفته تا حالا

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار عروسی رفتم همدان که اون نیومد 

اونم اربعین ها میره کربلا منو نمیبره😢

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مم دوران عقد بدون شوهرم رفتم شمال همش زنگ میزد میگف دارم دغ میکنم انگار شهر خالی خالیه دلم گرفته.الانم ک بچه دار شدیم دوسه بار خواستم برم عمرا اجازه نداده گفته ففط باهم میریم

مامانم اینا یه شهر دیگن منو گذاشته برگشته بعد دوباره اومده دنبالم

خودش هم یکبار به خاطر کاری یه روز رفت کاشان

همین.

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

من با مامانم اینا رفتم قبلش از شوهرم اجازه گرفتم یا خودش گفته دوست داری برو اونم بدون من رفته مثلا اربعین رفت کربلا. هرچند وقت لازمه از هم دور بشین اما زیادش نه چون نباید به این تنهایی عادت کرد

مم دوران عقد بدون شوهرم رفتم شمال همش زنگ میزد میگف دارم دغ میکنم انگار شهر خالی خالیه دلم گرفته.الا ...

اخی چقد دوست داره من مث شوهرتم نباشه هنش چشمام اشکیه

ااین کاربری برای دو نفر است

اوهوممم..بدون من رفته باکو با دوستاش..البته دوستاش و کامل میشناسم و....کلی ام  دوستاش گفتن دم زنت گرم🤣

منم بدون همسری رفتم مشهد

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
اوهوممم..بدون من رفته باکو با دوستاش..البته دوستاش و کامل میشناسم و....کلی ام  دوستاش گفتن دم ز ...

واقعااا دمت گرم

تو عقد که بودیم یه بار رفت دبی

همیشه میگه چون تو تنها دلت نمیاد بری سفر منم دلم نمیاد تنهات بزارم برم

دوستام اخر ماه میخوان برن ترکیه کلی بهم اصرار میکنن که باهاشون برم

میترسم برم

اونم بعدا تنها بره سفر

بهش اعتماد دلرم شدید

ولی به دوستاش اعتماد ندارم چون اهل دوست دخترو سیگارو مشروبن