سیکل پریودای من۲۸روزه هست ماه قبل ۱خرداد پریود شدم وبابد ۲۸ام پریود میشدم ۳۰ام بی بی چک زدم مثبت شد دیشب آزمایش دادم تیتر بتام ۳۴۶بود برای ۴روز تاخیر عدد بتام خوبه خانم گلها؟
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
فدات عشقم😍😍دیگه پیر شدیم😜😜😜انشالله توام بسلامت طی کنی این دوران و😍😍
چند ماهته؟؟؟؟میگم همش نت گردی میکنم بد نیست؟حوصلم سرمیره تنهایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا همه ماها بارداریم صبح تا شبم اینجا..سالمیم😉😉عزیزم تو ماه ۸ هستم😍😍😍
خداروشکر ایشالله سر وقت زایمان کنی و هانا جون صحیح و سالم وراحت بیاد بغلت