2777
2789
عنوان

بنظرتون بارداری ممکنه؟

135 بازدید | 14 پست

سلام.خواهرم ۲تابچه داره و۲۰اردیبهشت پریودشده و روش جلوگیری اش هم طبیعیه والان ۱۲روزه عقب انداخته ممکنه باردارباشه؟اگه کسی میدونه راهنمایی کنیدخواهشا

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    

عزیزم الان قرن بوق نیس که بره بی بی چک بزنه میفهمه هزینه ۲۰۰۰تومن هم بیشتر نیست

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ممکنه. بی بی چک بگیر واسه خواهرت 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم الان قرن بوق نیس که بره بی بی چک بزنه میفهمه هزینه ۲۰۰۰تومن هم بیشتر نیست

اول ببینیدچی میگم بعدنظربده خودمونم میدونستیم.قرن بوق مانبودیم ولی شماانگاربودید

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
منفی بود

زنجبیل، زعفرون یکی دو روز استفاده کنین. پریود نشد آزمایش خون. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
زنجبیل، زعفرون یکی دو روز استفاده کنین. پریود نشد آزمایش خون. 

ممنون ازراهنماییتون.حتما