چطوری تصمیم ب جدایی گرفتین؟ سخت بود پشیمون نشدین؟ من یه دختر 9 ماهه دارم شوهرم خیلی اشتباهایی که حتی یدونش باعث طلاق میشه انجام داده!!! چند ماه ک فهمیدم که 8 '9 ماهه اعتیاد پیدا کرده چند بار تصمیم ب جدایی گرفتم ولی پشیمون شدم حتی هر بار بهش گفتم که اگه اعتراف کنی ب اعتیاد خودم کمکت میکنم برای ترک کردن ولی میگفت من اعتیاد ندارم،،،، تا اینکه امروز بهش دوباره پیشنهاد جدایی دادم و قبول کرد امشب بهش گفتم منو جای یه دوست یا همخانه بدون نه زنت فقط بهم بگو که چرا اعتیاد پیدا کردی بالاخره اعتراف کرد!!! گفت که من قرص متادون مصرف میکنم ... ولی یک آدم مطمعن بهم گفته که من دیدم شوهرت مواد صنعتی مصرف میکنه حالا موندم چیکار کنم اصلا نمی تونم قاطع تصمیم. بگیرم؟؟
[QUOTE=62432980]خودتو دخترتو نجات بده. مگه چند بار فرصت زندگی داره، مواد صنعتی هم باشه میزنه یه بلا سرتون میاره یه ش ...[ خانواده ام تا شبا زنگ نزنن بهم خاطر جمع نشن نمی خوابن
متادون نوعی ماده مخدر مصنوعی است كه به صورت قرص ، شربت و آمپول مورد استفاده قرار میگیرد و نوع قرص و شربت آن با دوزهای مشخص به طور خوراكی مصرف میشود. این ماده میتواند معمولاً خماری و اشتیاق معتادان به هروئین را تا ۲۴ ساعت كنترل كند. بیماران معمولاً از نظر فیزیكی به همان اندازه به متادون وابسته هستند كه به هروئین و یا هر ماده مخدر دیگری وابسته بودند. درواقع از متادون به عنوان یک داروی نگهدارنده برای مهار اعتیاد به هروئین و مواد مخدر استفاده میشود. متادون را مؤثرترین درمان هروئین و دیگر مواد مخدر دانستهاند. علاوه بر این، قرص متادون برای تسکین دردهای مزمن و سرفههای غیرارادی نیز تجویز میشود.
یبوست ، تهوع ، استفراغ ، اختلال در وضعیت خواب (خوابآلودگی و یا بیخوابی و یا خواب نامنظم که همان بدخوابی نامیده میشود) ، خشکی دهان ، افزایش تعریق ، برافروختگی و خارش پوستی ، قاعدگی نامنظم در زنان ، اختلال عملکرد جنسی شامل ناتوانی جنسی و انزال زودرس در مردان ، کاهش وزن ، افزایش و یا کاهش ضربان قلب ، دردهای گوارشی به صورت افزایش حرکات رودهای و معدهای ، از بین رفتن سلامت دندانها ، درد صفراوی در مصرف متادون با دوز بالا ، خستگی ، بیقراری ، کاهش انگیزه ، ضعف و... از عوارض مصرف بیش از اندازه این دارو میباشد. همچنین مصرف بیش از اندازه این دارو باعث ورم کردن پوست صورت ، احساس سرگیجه، اضطراب و کاهش میل جنسی میشود.
آره چند بار دیدن به روش نیاوردن آخه ما تو در مغازه مون تو حیاط باز میشه مامانم و پول تو خونه بوده بر میداشته دفعه آخر از مغازه برداشته مامانم دیده اما حاشا میکنه