2777
2789
عنوان

خانوم هایی که جدا شدین یا دارین جدا میشین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 58 پست

[QUOTE=62432980]خودتو دخترتو نجات بده. مگه چند بار فرصت زندگی داره، مواد صنعتی هم باشه میزنه یه بلا سرتون میاره یه ش ...[ خانواده ام تا شبا زنگ نزنن بهم خاطر جمع نشن نمی خوابن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بر بانو شب 

ایا مرسیدی چرا همسرت متادون مصرف کرده 

شما اومدی مشکلت را گفتی 

عده ای گفتند با مشاوره در میون بذار

عده ای گفتند حمایتش کن با زندگیت بساز 

عده ای گفتند طلاق بگیر 

و ....

حالا خودت چه تصمیمی گرفتی؟؟؟

خیابان پاییز * برزن مهر * پلاک ۵
غیر اعتیاد دروغ دزدی خیانت همه کاری کرده حتی خودش ی مدت غیر قانونی متداول می‌فروخت فکر میکنم آه مردم ...

ریشه همه اینا از اعتیاد هستش گلم

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
کاملا طبیعی هستش این رفتار از یه فرد معتاد چون دوست داره بدون مزاحمت به اعتیادش ادامه بده، ولی شما ب ...

واقعا نمی دونم چیکار کنم اعتیاد و میدارم کنار ب دزدی هاش از خانوادم فکر میکنم ب خیانت و درو غاش فکر میکنم دیوونه شدم واقعا

اطلاعاتی درباره ی متادون 

متادون نوعی ماده‌ مخدر مصنوعی است كه به صورت قرص ، شربت و آمپول مورد استفاده قرار می‌گیرد و نوع قرص و شربت آن با دوزهای مشخص به طور خوراكی مصرف می‌شود. این ماده می‌تواند معمولاً خماری و اشتیاق معتادان به هروئین را تا ۲۴ ساعت كنترل كند. بیماران معمولاً از نظر فیزیكی به همان اندازه به متادون وابسته هستند كه به هروئین و یا هر ماده‌ مخدر دیگری وابسته بودند. درواقع از متادون به عنوان یک داروی نگهدارنده برای مهار اعتیاد به هروئین و مواد مخدر استفاده می‌شود. متادون را مؤثرترین درمان هروئین و دیگر مواد مخدر دانسته‌اند. علاوه بر این، قرص متادون برای تسکین دردهای مزمن و سرفه‌های غیرارادی نیز تجویز می‌شود.

یبوست ، تهوع ، استفراغ ، اختلال در وضعیت خواب (خواب‌آلودگی و یا بی‌خوابی و یا خواب نامنظم که همان بدخوابی نامیده می‌شود) ، خشکی دهان ، افزایش تعریق ، برافروختگی و خارش پوستی ، قاعدگی نامنظم در زنان ، اختلال عملکرد جنسی شامل ناتوانی جنسی و انزال زودرس در مردان ، کاهش وزن ، افزایش و یا کاهش ضربان قلب ، دردهای گوارشی به صورت افزایش حرکات روده‌ای و معده‌ای ، از بین رفتن سلامت دندان‌ها ، درد صفراوی در مصرف متادون با دوز بالا ، خستگی ، بی‌قراری ، کاهش انگیزه ، ضعف و... از عوارض مصرف بیش از اندازه این دارو می‌باشد. همچنین مصرف بیش از اندازه این دارو باعث ورم کردن پوست صورت ، احساس سرگیجه، اضطراب و کاهش میل جنسی می‌شود.

آره چند بار دیدن به روش نیاوردن آخه ما تو در مغازه مون تو حیاط باز میشه مامانم و پول تو خونه بوده بر میداشته دفعه آخر از مغازه برداشته مامانم دیده اما حاشا میکنه