2777
2789
عنوان

خانوم هایی که جدا شدین یا دارین جدا میشین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دور زمونه با دختر جدا شدن خیلی سخته من ی سال جدا شدم دخترم داغون شد خودمم تنها از پس ی دختر بر نمیام واقعا وجود پدر نیازه مجبور شدم رجوع کردم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

پسر عمه ام معتاد بود و بيکار ولی عروس عمه ام پای زندگیش موند و همسرش و ترک داد الان 8 ساله ترک کرده شوهرش خیلی خوشبختن و خونه و ماشین هم خریدن و یه پسر و یه دختر دارن 

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
بگیردفکر نکنم  این دیگه شوهر بشه

بالاخره برای زندگی باید جنگید...نمیشه تا ی مشکلی اومد سریع فرار کرد....ولی باید حتما بره مشاور ....شوهرش باید بترسه ...نه اینکه فکر کنه زن و بچه اش همیشه هستن هرکاری میخواد بکنه 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

شوهر منم اعتیاد داره ولی لامسب نمیگه اعتراف نمیکنن همینش ادم میسوزه.اراده که اصلا نداره کاش منم جدا میشدم ولی جدایی واسم بدتره گور پدرش انقد بکشه تا بمیره.خودش ضرر میکنه نه من

غیر اعتیاد دروغ دزدی خیانت همه کاری کرده حتی خودش ی مدت غیر قانونی متداول می‌فروخت فکر میکنم آه مردم ...

خودتو دخترتو نجات بده. مگه چند بار فرصت زندگی داره، مواد صنعتی هم باشه میزنه یه بلا سرتون میاره یه شب

باور کن این طرف هیچ خبری نیست هیچیااا

همش ترس و دلهره داری

پشت سرت هزارتا تهمت میچسبونن

جامعه ی به شدت بد

و و و

بیشتر فکر کن

خیلیا همین مشکلو دارن کمک کردن ترک دادن

بچت گناه داره بخدا

خیلی بی اراده اس خودش میگه برو یه بار نگفته بمون درست میکنم

کاملا طبیعی هستش این رفتار از یه فرد معتاد چون دوست داره بدون مزاحمت به اعتیادش ادامه بده، ولی شما باید اول بهش بفهموني که دوستش داری و بعد ازش بخوای که بخاطر شما و بچش ترک کنه ،بهتره هندونه زیر بغلش بزاری بگی ترک کردن سخته ولی تو از پیش برمياي چون خیلی قوی هستي

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن