2777
2789

من به جذب اعتقاد دارم ، دوره های رفتم و کتابهایی خوندم 

ادعا ندارم کاملم یا بهترینم اما از هر دوره ، کلیپ و کتاب مطالبی رو که به دلم نشست گلچین کردم و میخوام آموزشبدم از دوستایی که اعتقاد دارن به قانون جذب دعوت میکنم بیان به صفحه ی اینستا گرامم تا باهم گروهی بسازیم پر از آرامش، موفقیت و ثروت

این آدرس اینستاگرام: @mojezeye_zehn

خدا برایم به شدت کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی  من خیلی وقته اینستامو پاک کردم با ورژن های جدیدش آشنا نیستم

اومده ادم جذب اینستاش کنه

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

دوست عزیزی که گفتن برای جذب فالوور ثبت نام کردم ، اول اینکه حرف شما درسته من اولین دوره ای که خودم ثبت نام کردم از همین سایت پیدا کردم ، هزینه دادم بابتش و کاملا راضی هستم ، الانم دوست داشتم دوستان دیگه که علاقه دارن وارد بشن تا باهم تجربه های خوبی داشته باشیم ، و عزیزانی که راجع به تل گفتن من گروه تل هم حتما ایجاد میکنم اما اول باید دوستان به حد نصاب برسن و منم مطالبو حتما میگم ولی تا اون زمان هر سوالی هست اینجا یا اینستا بفرمایین

اگه گفتم بیاینن اینستا واسه اینه من هر هفته لایو میذارم و میتونیم بهتر در ارتباط باشیم

خدا برایم به شدت کافیست

ضمن اینکه جذب فالور اپلیکیشن زیاد داره من دوست دارم کسایی بیان که واقعا اعتقاد دارن اجباری که در کار نیست اینم یه پیشنهاد سادست

به هر حال سوالی اگه دارین و اینستا ندارین همینجا سر میزنم و جواب میدم

آرزوی امشبم: حال دل همتون خوب باشه دوستای نازنین

خدا برایم به شدت کافیست
عزیزم چطوری یکنفر که دوسال ارش خبرنداریم واسمش هم نمیدونیم جذب کنیم تابرگرده .خیلی مهمه

افسون عزیز سلام به روی ماهت

این توضیحش خیلی طولانیه عزیزم ولی مختصر توضیح میدم

فکر کن 2 سال پیش که توی زندگیت بود ترس از دست دادنشو نداشتی؟ یا اینکه احساس نیاز نمیکردی؟ احساس نیاز یعنی اگه طرف نباشه اونجور که باید و شااید خوشبخت نمیشم! اینا مسئله های بسیار تاثیر گزار هستن و یک مورد دیگه هم اینکه شاید اون فرد اصلا علاقش از جنس علاقه ی شما نبوده...

حالا میگم که تایپ کردن یکم سخته و این سوال جوابش خیلی گسترده هست

ولی تنها چیزی که الان میتونم بگم اینه که خاطرات خوبتونو بیاد بیار و تاکید میکنم فقط خاطرات خوب

و از اینکه به هر دلیلی الان توی زندگیت نیست ازش ناراحت نباش و کینه به دل نداشته باش و براش آرزوی خوشبختی کن

خدا برایم به شدت کافیست