2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاص پیشنهاد بدم حامله نشدن بلدی؟

خبلی با حال بود  

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
خنده دار نمیشه کیک بیارم و...

نه من یه عروسی رفتم همون شب تولد شوهرشم بود واسش یه کیک سیبیل گرفت یه ترانه تقدیم کرد عکسای شوهرشم میکس کرد با اهنگ واسش رقصید کادو هم یه ساعت بهش داد

توام به شوهرت بگو کادوتو بده اهنگ تولد بذاره و باهم برقصیم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عروسی ی کار جدید ک تو یادا بمونه

گيفت بده به دختراي جوون و بچه ها هميشه يادگاري ميمونه و چون بچه هاشونو خوشحال ميكني بزرگترام راضي ميشن 

و اين كه به تك تك آدما با مهربوني توجه كه اين تو ذهن همه ميمونه

مامانتو شب عروسی با ماشین عروس  با خودت ببر خونتون . بگو شبا بدون مامانم خابم نمیبره . چند روز پیشم باشه تا عادت کنم . خیلللللی خاااااصه

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ