2777
2789
عنوان

نظرسنجی راجب تحصیلات

191 بازدید | 16 پست

دوستان لطفا شرکت کنین

تعداد رای : 19
نظرسنجی
تحصیلات بیشتر
9
47%
تحصیلات کمتر
10
52%
چیز دیگری جز تو بود ،فدای یک تبسمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فامیلای ما اکثرا لیسانس دارن ولی ارشد و دکترا کسی نداره

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
عزیزم یعنی تو ی خانواده یا اطرافیانتون بیشترشون تحصیل کرده اند یانه

حالا شد.

مال ما اکثرا تحصیلکرده هستن.

من خودم ارشد هستم همسرم لیسانسه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

ب نظر من الان صرفا شده مدرک گرایی و اینک وااااقعا تو دانشگاه علم یاد نمیدن فقط ببخشیدا مث خر کتاب بار دانشجو میکنن و دانشجو هم شب امتحان واس 10 میخونه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
تازه هیچیم نمیفهمه فقط شده نمره

دقیقا

بله بیشتر تحصیلکرده هستن اونم تحصیلکرده درست حسابی  ولی خب برخی شعور ندارن که درصد کمین 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
ب نظر من الان صرفا شده مدرک گرایی و اینک وااااقعا تو دانشگاه علم یاد نمیدن فقط ببخشیدا مث خر کتاب با ...

اینابخاطرسیستم آموزشی غلطیه که ماداریم،من خودم لیسانس دارم هرچندازدرسهایی که خوندم چیززیادی هم توی ذهنم نمونده ولی خب نمیشه گفت به هیچ دردی نمیخوره من بعدازاینکه دانشگاه رفتم کلن دیدم به همه چی عوض شد،

شرایط کاری سخته کار نیست. درست 

مدرک مهم نیست شعور مهمه  شعور ربطی ب مدرک نداره ممکنه طرف با سوم ابتدایی شعورش از ی دکترا بیشتر باشه درست 

اماااااا درهرحال تحصیلات ارزشمنده و محیط دانشگاه  محیط مناسبی برای رشدفرهنگیه  حالا ی دانشجو استفاده نکنه از این محیط از تنبلی خودشه

الان نمی‌فهمم فاز بعضیا رو ک تحصیلات رو کوبیدن 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن