2777
2789
عنوان

مدتیه که درگیرهستم

240 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان  من قبلا از خواب بیدار میشدم خیلی احساس خستگی میکردم که مهم نبود میگفتم عادیه  الان یه مدته،  یکی دوماه و این اواخر خیلی خیلی شدید شده به طوری که آزارم میده وقتی از خواب بیدار میشم نمیدونم چه زمان یا مکانی  هست تا چند دقیقه ایی هیچ کس رو یادم نمیاد تا موبایلم رو نگاه نکنم نمیفهمم چه زمانی هست صبحه یا بعد ظهر،  البته اتاق خوابم تاریکه و نور نداره اما بعد از خواب احساس  منگی دارم  تا جایی که دخترم اگه کنارم باشه میگه مامان چته و اینکه بیشتر وقتها بعد از خواب سر درد میگیرم. 

بنظرتون این علائم بیماری محسوب میشه؟ 

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمبود اهن ندارین؟آزمایش دادین؟

بله عزیزم آزمایشم دادم البته برا این بیماری ندادم آزمایش کلی دادم که هیچ مشکلی نداشتم 

بله عزیزم آزمایشم دادم البته برا این بیماری ندادم آزمایش کلی دادم که هیچ مشکلی نداشتم 

پس برین دکتر و سرسری نگیرین

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه

ببینید دوستان اصلا پر خواب نیستم خواب عادی اما بعد از خواب این حالت رو دارم من معمولا ظهرها نمیخابم اگه صبح خیلی زود بیدارم گاهی ظهر میخابم که این حالت بهم دست میده