2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا . به نظر من که اینجوری بود ولی مامانم از تک و تا نمیره میگه دکتر گفته به مرور جواب میده ...

ان شاا... جواب بده باید ۳-۴ بار انجام بده فک کنم تا کامل جواب بده

ان شاا... جواب بده باید ۳-۴ بار انجام بده فک کنم تا کامل جواب بده

نه دکتر گفته هایفو باعث کلاژن سازی از زیر پوست میشه و تا خودشو نشون بده طول میکشه . انشالله جواب بده . 😍😍

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

مامان من انجام داده خیلی خوب بوده. نتیجه هایفوتراپی به دکترت خیلی بستگی داره. مثلا خاله من رفته بود نتیجه چندانی نداشت. ولی مامانم میرفت پیش دکتر فهیمه مطلبی واقعا عالی بود. تغییر رو قشنگ حس کردیم. من   آدرس سایت دکتر مطلبی رو میذارم که خواستید اطلاعاتشو بردارید نمونه کاراشم ببینید.http://dr-motalebi.com

سلام. هایفوتراپی پوست صورت با انجام لیفتینگ پوست باعث میشه که پوست صورت سفت بشه و از ایجاد چین و چروک جدید جلوگیری کنه. ولی هایفوتراپی هم مثل روش های دیگه باید در چند مرحله انجام بشه تا نتیجه بده که معمولا انجام 4 بار ضروری هست و اینکه دائم نیست و تا حدود دو سال اثرات باقی میمونه و بعد نیاز به ترمیم داره. ولی نکته مهم اینه که توسط متخصص و در مراکز تخصصی انجام بشه و همچنین از دستگاه هایفوتراپی مناسبی هم استفاده بشه.  

بله هایفوتراپی یک کار درمانیه که خیلی هم موثره ولی برای سنین 30 تا 60 سال که افتادگی خفیف تا متوسط پوست دارن که نتایجش بعد از 3 ماه نشون داده میشه و البته یه سری مراقبتها هم داره مثلا مصرف آب و میوه و سبزی زیاد - داشتن روتین پوست و استفاده از کرم ضد آفتاب و دوری  از نور آفتاب و ...

اطلاعات بیشتر در صفحه هایفوتراپی