رفتم برنج بردارم دیدم یه دونه سوسک بزرگ رفته تو گونی برنجم سوسک رو اوردم بیرون کشتم به نظرتون برنج رو بریزم بیرون یا بشورمش استفاده کنم؟ شوهرم میگه بریز بیرون بره ولی دلم نمیاد بریزم بیرون از یه طرفی هم چندشم میشه بخوام استفاده کنم به نظرتون چی کار کنم بچه ها؟
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
نمیدونم زنگ بزن به یه مرد بیاد درش بیاره شوهرت یا بابات
سوسکه رو کشته
میگه با برنجه چیکارکنم😆
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
بده به یکی که میدونی دلش میگیره بخوره.یا بده به پرنده ها.البته چون من زیاد چندشم میشه اینکارو میکنم وگرنه از لحاظ بهداشتی چون شسته وجوشیده میشه مانعی نداره
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
توی طبیعت هم سوسک و مارمولکو عنکبوتو اینا با برنجو میوه و.... زندگی میکنن
اون سوسکا سوسک حمام و دسشویی نیستن
اینا چندشن کثیفن
نمیدونم زنگ بزن به یه مرد بیاد درش بیاره شوهرت یا بابات
اوردمش بیرون کشتمش نگران استفاده از برنج هستم چندشم میشه ازش استفاده کنم میخوام بدونم بندازمش بیرون برنج رو یا بشورم استفاده کنم؟ اخه برنجش هم از این برنج خوبهاست