2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته زیر نوک سینه چپشون یه تصاویری وجود داره و گفته اپاک هستن یعنی جنس تصاویرو توضیح داده.بعدم گفته نمونه برداری بشه و کارای تکمیلی. پس چیزی وجود داره. از اونجا که حدودشم نامنظم باید گفت نگرانی بیشتری وجود داره.  چون حدود نامنظم متاسفانه بیشتر نشونه بدخیمی هاست.

ایشالا که طوری نیست. زودتر بره پیش دکترش.

حالا تو رو خدا کسی نیاد منو فحش بده ها.....

نوشته زیر نوک سینه چپشون یه تصاویری وجود داره و گفته اپاک هستن یعنی جنس تصاویرو توضیح داده.بعدم گفته ...

پس  بایدحتمابرن دکتر؟؟؟اپاک یعنی بده؟

خدایاشکرت
پس  بایدحتمابرن دکتر؟؟؟اپاک یعنی بده؟

بله حتما برن دکتر عزیزم. اپاک یعنی دانسیته اونجا زیاد . یعنی مثل بافت سینه نیست. توضیحش سخت. بد یا خوب نمیشه معنی اش کرد.

رادیولوژی همه چیزو نمیتونه کامل بگه یه بخشی از اطلاعات رو میده. اگه چیزی دیده بشه میفرستن بررسی های تکمیلی مثل نمونه برداری.

ببین حتی تو اون برگم دکتر قطعی چیزی رو ننوشته چون 100 در صد نمیشه گفت تا همه بررسی ها روبذارن کنار هم.

منم کارشناس رادیولوژی ام. با این نوشته ها و نتایج برا خودمم باشه تشخیصی جز این ندارم که یه چیزی هست ولی چی فقط باید بررسی بیشتر بشه.

ایشالا که مشکلی نیست و سلامت باشن