2777
2789

عزیزم بهتره که جواب ماموگرافی که داری ببری دکتر و خودت الکی با حرف های بقیه خودتو نگران نکنی من که ماموگرافی که دادم همون مرکزی که رفته بودم دکتر برام تفسیر کرد و جوابش رو بهم داد و خداروشکر سالم بودم به نظر من برو مرکز سونوگرافی که دکترش خوب باشه و با تجربه و بتونه برات جوابش رو تفسیر کنه من رفتم مرکز سونوگرافی مهر ایرانیان . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصاویرعلایم ماس اپاک باحدودنامنظم درناحیه ساب نیپل چپ رویت شد.عکسش نمباد

سلام دوست عزیز خوبی؟
میخواستم راجع به تاپیکی که درمورد ماموگرافی مادر شوهرت زدی بپرسم؟
مادرشوهرتون  چیکار کرد؟
آخه مادر منم ماموگرافی انجام داده گفت توده اپاک توی سینه ش داره،دکتر جراح گفت باید نمونه برداری بشه ،دیروز نمونه برداری شده و فعلا منتظر جوابشیم،خیلی نگرانشم که نکنه توده بدخیم داشته باشه
ممنون میشم که جواب بدی

دخترم بهانه زندگیم 
بله حتما برن دکتر عزیزم. اپاک یعنی دانسیته اونجا زیاد . یعنی مثل بافت سینه نیست. توضیحش سخت. بد یا خ ...

عزیزم دکتر واسه مامانم مامو نوشته واسه چکاپ چون48سالشه

و عمش سرطان داشته

رفته خیلی درد گرفته ولی گفتن هیچی نیس و فقط کیست داری بنظرت خود مامو باعث ایجاد کیست و توده بر اثر فشار نمیشه

چون فشارش خیلیه

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

ماموگرافی دارای فواید مختلفی است که در ادامه به بررسی چند نمونه از فواید ماموگرافی خواهیم پرداخت.

به دلیل آن که ماموگرافی یک روش مناسب و جدید برای تشخیص توده‌های سرطانی است، استفاده کردن از این روش برای وجود یا عدم وجود غده سرطانی در سینه می‌تواند مناسب باشد. این روش همچنین با میزان دقت بالا باعث خواهد شد که سرطان در مراحل اولیه به درستی تشخیص داده شود. تشخیص سرطان در مراحل اولیه باعث خواهد شد که روند درمانی بهتر و اصولی‌تر انجام شود.

این روش تشخیصی همچنین روش مناسبی برای تشخیص رشد غیر طبیعی بافت مجاری شیری خواهد بود. رشد غیر طبیعی بافت درون مجاری شیری باعث به وجود آمدن سرطان داخل مجاری خواهد شد. جالب است بدانید که ماموگرافی تنها روش تشخیصی برای این نوع از سرطان است. در صورتی که این نوع از سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده شود به راحتی می‌توان به درمان آن پرداخت و درمان آسانی برای بیمار به همراه خواهد داشت.

پس از انجام ماموگرافی که فیلم ماموگرافی در انتهای همین مطلب موجود است، هیچگونه اشعه‌ای در بدن فرد باقی نخواهد ماند.

هیچگونه اثر نامناسبی در بدن بیمار به جا نمی‌ماند

در این روش تشخیصی به دلیل آن که جزو روش‌های کم خطر است، هیچگونه عارضه‌ای پس از این آزمایش در بدن فرد باقی نخواهد ماند.