2777
2789
عنوان

دپی

390 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

کسی تاحالا از موبر دپی استفاده کرده؟راضی بودین؟موهارو کلا قطع میکنه یا مثل ژیلت میشه؟ممنون میشم توضیح بدید

من الان باید برم ولی میام میخونم پیاماتونو حتما.

دخترِ دریا😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدم پشماي من بوده سالها😂😁😂😂 راضي بودم ازش بو نداره واسه من كه پوستم حساسه اصلااا حساسيت نداد و ...

من یبار استفاده کردم موهام فر خورد😓😓😓 مجبور شدم باز با ژیلت بزنم 

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
من یبار استفاده کردم موهام فر خورد😓😓😓 مجبور شدم باز با ژیلت بزنم 

وای عزیزم فر خورد ینی چی:/😂😂😂

خودش همینجوریه وقتی میزنی فرفری میکنه موهارو بعد باید با کاردکش برداری خمیر و موهای فرفری رو از رو پوست خخخ

من ژیلتی ک میزنم راضیم ازش ولی میخوام یچیز بهتر باشه.بعد دپی باید بذارم پشمالوی پشمالو شم بزنم؟واسه ...

نههه دقيقا مث تيغ هرچقد مو داشته باشي ميتوني استفاده كني خخخ خواهرم حتما لازم نيس گوريل پشمگني كني خودتو😂😂😂

با اجازه صاحب تاپیک و بزرگترا بپرس عزیزم😂🌸

من الان توماه 8 م 

استفاده از موبر ضرر داره؟میگن ممکنه باعث پارگی کیسه آب بشه😨😨😨

همش یادم میره بپرسم از دکترم

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
عزيزم بهتره از دكتر سوال كني ولي من شنيدم استفاده نشه بهتره

ممنون

هی یادم میره آخه از بس سوال میپرسم دیگه مغزم هنگ میکنه بعضی جاها😊

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍