2777
2789

از بس استرس کشیدم فقط ۲۰ سالمه ولی روحم و جسم خیلی فرسوده شده،از مجردی فرار کردم تو متاهلی پیر شدم،خیلی بدن دردم کلی زیر شکممو و معدم درد میکنه هرچی به شوهرم میگم توان ندارم حالمو بد نکنه باز کوتاه نمیاد همش غر میزنه همش بحث میکنه آخرش پشیمون میشه ولی دیشب حین دعوا گف خدا یه مرگی هم نمیده بهت ،،،ازش توقع نداشتم چون خیلی به فکره ولی خیلی دلم گرفت قبلن هم تکرار کرد ،امروز بحثم شد گفتم نزار کاری ک نمیخوام و کنم خستم کردی،،،گفت تو کاری بکنی سرتو میبرم بعد رفت 😔اولین باره اینجوری صحبت میکنه خیلی حرفاش حالمو بد کرد همش اشکمو در میاره براش کم نزاشتم ولی خستم میکنه انگیزه و انرژی ندارم حتا امروز از صبح فقط یه لقمه نون پنیر خوردم امشب شام درست نکردم خیر سرم میخواستم بریم بیرون امروز صبح ولی حالمو بد کرد😭چند روزه رفتم از بازار سه کیلو بادمجون خریدم انرژی ندارم درست کنم ،غذا نمیخوام بپزم ،حس هیچی ندارم ،تازه تو خونه جدید اومدیم انگیزمو گرفت اصن ذوقی ندارم ،ب مشکلات جنسیش نمیرسه یکماه شد را.بطه نداریم اصن مهم نیس،خیلی سرد شدم نسبت بهش،هرچی آروم میگم بام اینجوری برخورد نکن نمیخواد بفهمه بد برخورد میکنم نمیفهمه، دلم میخواد بکشمش، سرم تیر میکشه میسوزه دلمم درد میکنه بخدا تحمل ندارم خستم 😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا دختر ۲۰ساله الان زود بود درگیر این مسایل

من ۲۰ سال سختی کشیدم حداقل باید ۲۰ سال دیگ حالم مدام خوب بود...ولی نمیشه ..تحمل نداشتم ازدواج کردم.نمیگم آدم بدیه ..بجه بازی در میاره گهگاهی.‌‌تا الان اذیتم کرده .بعدش پشیمون میشه ولی من خیلی زود رنجم دست خودمم نیس روز اولم بهش گفتم..هم روحم هم جسمم آسیب دیده

خب برو مشاوره .ی جای کار میلنگه .... اگه میتونی چند وقتی برو خونه بابات گاهی زیاد بودن باعث دلزدگی میشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
خب برو مشاوره .ی جای کار میلنگه .... اگه میتونی چند وقتی برو خونه بابات گاهی زیاد بودن باعث دلزدگی م ...

مشاور رفتیم 

یه گوشش دره یه گوشش دروازه 

خانواده حمایتگر ندارم اگ بفهمن حالمو بد میکنن

مشاور رفتیم یه گوشش دره یه گوشش دروازه خانواده حمایتگر ندارم اگ بفهمن حالمو بد میکنن

خب پس سعی کن بیشتر سکوت کنی بالاخره هر مردی ی قلقی داره .قلقش رو پیدا کن تا کی میخوای با بی سیاستی خونه رو میدون جنگ کنی و خودتو مریض و پیر ؟!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🥺🤲🏻🌹

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 🤎 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🤍 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻خدا راه درست رو بزاره جلوت ولی بنظرم زندگی یک باره و هیچ کسی حق شکستن دل تو نداره ناراحت هم نشو مشاروه زناشویی برو حتما برو

فقط 46 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

خب پس سعی کن بیشتر سکوت کنی بالاخره هر مردی ی قلقی داره .قلقش رو پیدا کن تا کی میخوای با بی سیاستی خ ...

سکوت کردم اتفاقا 

بدتر شدم 

همش غر میزنه 

منم تو خودم بریزم بدتر میشم 

یا هشدار میدم 

یا حرف میزنم 

یا نفهمه بحثمون میشه 

انگار باید همچی باب میل اون باشه

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🥺🤲🏻🌹گلم من از خدا میخوام خودش یه ...

خیلی ممنون قشنگم🥺😍😍😍ممنون از دعاهات ممنون بفکر بودی الهی ب هرچی میخوای برسی و موفق باشی🥺💕

سکوت کردم اتفاقا بدتر شدم همش غر میزنه منم تو خودم بریزم بدتر میشم یا هشدار میدم یا حرف میزنم یا نفه ...

بالاخره ی قلقی داره سعی کن بری کلاس یا سرکار مدام دم دستش نباش .اگرم مجبوری همیشه خونه باشی وقتی او هست خونه برو تو اتاق یا تو آشپزخونه خودتو مشغول نشون بده نذار کنترل اعصاب و فکرتو دستش بگیره