2777
2789
عنوان

دیدین دست کم گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 84 پست
افرین یکی پیدا شد حرف حساب زد بدون احساسات  اصلا سطح فوتبال حرفه ای قابل قیاس نیست عین والیبا ...

منم کاملا با شما موافقم

اصلا سطح بازی اروپا با هیچ جا قابل مقایسه نیست 

همین راموس معروف به وحشی که همه رو زخمی میکنه و اینیستا و پیکه بهترین های بارسلونا هستن

هم بازی مسی هستن

بعد اونوقت ملت احساسی میشن 

منم از باختمون ناراحتم ولی الکی جو دادنو دوس ندارم

ولی هنوزم موندم سردار ازمون چرا انقد مهره معمولی بود🤔🤔🤔

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بازيا رو مقايسه ميكني بازيكنا رو هم مقايسه كن راموس وازكز كارواخال پيكه دخيا ايسكو كاستا ايني ...

من نگفتم نجنگید قشنگ بخون پستمو 

گفتم دمشون گرم خوب مقاومت کردن خوب دفع کردن حملاتو 

ولی هماهنگی صفر 

ولی دریبلا افتضاح‌پاس هاشون افتضاح 

یارو دقیقا شوت میکنه تو بغل دروازه بان

مگه من گفتم تیم ملی ایران أخو پیفه؟؟؟؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
بچه ها که سردرمیارید خواهشا یکی منو روشن کنه😞الان ایران حذف شد یا بازم هست تو جام؟

الان پرتغال و اسپانيا ٤ امتياز دارن

ايران ٣ امتياز

بازي بعدي با پرتغال و بايد ببريم تا صعود كنيم 

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد
من نگفتم نجنگید قشنگ بخون پستمو  گفتم دمشون گرم خوب مقاومت کردن خوب دفع کردن حملاتو  ولی ...

کلا میگم که ما مردم احساسی هستیم واقعیت رو نمیبینیم 

هماهنگی ما واقعا صفره توپ 1 دقیقه هم دست بازکنای ما نمیموند سریع میگرفتن

واقعا کلاس فوتبال اروپا و ما کجا 

ما فقط بازی میکنیم که نبازیم

الان پرتغال و اسپانيا ٤ امتياز دارن ايران ٣ امتياز بازي بعدي با پرتغال و بايد ببريم تا صعود كنيم&n ...

در کل انشالله نتیجه خوب بگیرن 

واقعا زحمت کشیدن 🙏🏻🙏🏻🌹

کلا میگم که ما مردم احساسی هستیم واقعیت رو نمیبینیم  هماهنگی ما واقعا صفره توپ 1 دقیقه هم دست ...

👍🏻👍🏻👍🏻دقیقا 

حالا یه لایی زدن  ببین چقدر عجیبه که همه میگن فلانی لایی زد     عین این میمونه بگیم ...

اصلا نمیخام یه جوابی بهت بدم حال خوبمو خراب کنم

من ایرانیم

بخاطر اشکای بیرانوند

پشت تیمم

والسلام

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...