2777
2789
عنوان

عکسبازی از شال روسری و بدلیجاتامون ک عاشقشونیم.جدید باشن.😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10022 بازدید | 374 پست

من شال و روسری اصلا ندارم

یه شال گیپور مشکی دارم چند ساله فقط از خونه تا در ماشین سرم میکنم😂😂😂

یه مقنعه مشکی دارم که باهاش دانشگاه میرم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشترم نقره ست ولی ریزه میزست عاشقشم 💛

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
نه من که سر درد میگیرم ببندم با کش فقط کلیپس. ولی خواهرم کارش کش جورابه🤣🤣🤣

کار خوبی میکنی از همه بهتر کیلیپسع...من دکتر رفتم کشو روی موهام دید گف همه مشکلت از اینه😅

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
کلی عکس دارم ولی هرکارمیکنم نمیاد شما چه جوری میزارین به منم یاد بدین 

بزن رو عکس کوه و خورشی تو قسمتی که پست میذاری عکس از فایل انتخاب کن وایسا آپلود بشه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره