2777
2789
عنوان

اسباب کشی سخت

124 بازدید | 10 پست

به خاطر اذیت و آزارهای خانواده شوهرم دارم میرم جای دیگه برای زندگی خونه ام چسبیده به خونه مادر شوهر و برادر شوهر و خواهر شوهر خسته ام کردن و در آخر شوهرم گفت بریم خونه مو دادم رهن و الان جای دیگه رهن کردم و الان تنها با دوتا بچه کوچیک برای اولین بار دارم میرم مستاجرش البته رهن کردم و الان دارم استارت خونه سازی تو جای دیگه هم میزنم یکی دو سال باید مستاجر باشم تا خونه ام آماده بشه. حس خیلی بدی دارم. 

به چشم یک تغییر مثبت بهش نگاه کنید پراز حس خوب میشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس بد

باید الان خیلی خوشحال باشی که شوهرت باهات همکاری کرده دارید از پیش اونا میرید

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
چرا حس بد باید الان خیلی خوشحال باشی که شوهرت باهات همکاری کرده دارید از پیش اونا میرید

آره اما هفت سال تو این خونه بودم بچه هام اینجا بدنیا اومدن خودم و شوهرم اکثر کارهای دکور خونه رو انجام دادیم خیلی دلم برای خونه ام تنگ میشه

تحمل کن عزیزم ان شاالله بزودی میری خونه خودت همینکه از مادرشوهر اینا دور شدی خیلی بهتره

مرسی عزیزم خیلی اذیتم کردن خیلی هم من و هم همسرم و انقدر اذیت شدیم که واقعا دیگه ماندن جایز نبود

مرسی عزیزم خیلی اذیتم کردن خیلی هم من و هم همسرم و انقدر اذیت شدیم که واقعا دیگه ماندن جایز نبود

خوب کردین خانومی منم با خانواده شوهرم مشکل دارم اصلا نمیکشن که من واسه خونه خودم یه چیزی بخرم فرهنگشون خیلی فرق میکنه 

خوب کردین خانومی منم با خانواده شوهرم مشکل دارم اصلا نمیکشن که من واسه خونه خودم یه چیزی بخرم فرهنگش ...

دقیقا فرهنگ خانواده منم با خانواده همسرم خیلی فرق داره خدارو شکر که همسرم اصلا طرز تفکر و فرهنگشونو فرهنگشونو قبول نداره