2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

177 بازدید | 17 پست

سلام خانوما لک لانه گزینی چجوریه؟؟؟؟

اونایی که تجربشو دارم بهم بگن ممنون

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 3 روز به پریودم مونده رفتم دسشویی ازم دو قطره خون قهوه ای و شل مثل اب اومد

بعد موقع خشک کردن چیزی نبود 

بعد الانم رنگش روشن تر شده و کمتر شده 

مثل خون قرمز نیس

من توهمه پریودایام اول ازم لک میومد بعد اروم اروم خونریزی و قبلشم درد داشتم

الان فقط کمرم درد میکنه و زیر نافم سوزن سوزن میشه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من 3 روز به پریودم مونده رفتم دسشویی ازم دو قطره خون قهوه ای و شل مثل اب اومد بعد موقع خشک کردن چیز ...

داری پریود میشی

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاالله بارداری عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

هرکی یه چیزی میگه 😢😢😢

چرا بی بی چک نمیگیری خیالت راحت بشه؟

یه هفته قبل پری گذاشتم هاله سفید افتاد بعد رنگ گرف همین

من 3 روز به پریودم مونده رفتم دسشویی ازم دو قطره خون قهوه ای و شل مثل اب اومد بعد موقع خشک کردن چیز ...

والا انقدر تو قاعدگی هام علائم متفاوت داشتم که...

در ضمن 3 روز قبل تر پریود نمیشه لانه گزینی حداقل 5روز جلوتر میشه الان تقریبا موعدته 

در ضمن اگه همیشه خیلی منظم پریدوت و اصلا جلو یا عقب نمیندازی ممکنه هم لک لانه گزینب باشه

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج