2777
2789

ب حال جامعه ی وزنای جامعه تاسف خوردم شماهایی ک گفتین چرا با ی بچه طلاق گرفته همینایی هستین ک زیر مشتو لگدو خیانت تحمل میکنین و میگین زن مقصره وقتی یکیو ملامت میکنین بخاطر شرایط زندگیش نمیمیرید تا همون بلا سرتون بیاد حدیث و ی جوره دیگه براتون گفتم ک بفهمین درک هم چیز خوبیه ک در وجود ما ایرانیا نیست.

امام رضا عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اکثر دوستان نظرشون این بود که اون زن اگه میخواد خوشبخت بشه باید با یه نفر که شرایطش مثل خودش هست ازدواج کنه.

ازدواجی که خانواده پسر راضی نباشن مثل سیانور میمونه واسه اون زن مطلقه

ولی من نگفتم .خیلی هم راهنمایی کردم اون اقا رو که سعی کنه خانوادش رو راضی کنه که اون خانوم بیچاره هم اذیت نشه....

وقتی نظر ماخانوما راجع به خودمون و هم جنسمون انقد بده و خودمون رو انقد پایین میکشیم نتیجش این میشه که یه عمر توسرخور مردا و جامعه باشیم.ازماست که برماست

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

برای بار سوم میگم به حرف زن های چرت و پرت اهمیت ندین

منفور ترین موجودات زمین همین زن های چرت و پرتن. هیچ جوره هم نمیشه هدایتشون کرد. از دور به زندگی مزخرفشون نگاه کنین و بخندین

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
من در جریان نیستن میشه لینک بذارین؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1863726/به-یک-خانوم-متاهل-علاقمندم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نرود ميخ آهنين بر سنگ

عزيزم اينجور آدما با اين فرهنگ ضعيف بزرگ شدن 

منو شما نميتونيم تغييرشون بديم تا خودشون نخوان

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏