2777
2789
عنوان

نظرات پربازدید علاقه ب زن مطلقه رو خوندم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 48 پست
هیچوقت هیچوقت بحثایی ک اینطوری بود ن نظر میدادم ن دخالت واقعا امروز قلبم ب درد اومد وای ب حال ما.روز ...

منم خیلی ناراحت شدم چون منم مطلقم ی جوری یکیشون گفت اگه زن خوبی بود طلاقش نمیدادن اتیش گرفتم

منم خوندم خیلی ناراحت شدم

بهشون گفتم برا عشقشون بجنگن

مطلقه باشه انگار مثلا چیکار کرده!!!

متاسف شدم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاناست که متهم به داشتن افکار ثمین گونه ! بشی

واقعا چه مشکلی داره ازدواج مردمجردوزن مطلقه؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

تا تو زندگی کسی نیستی نمیتونی قضاوت کنی..

شاید یکی مجبووووور باشه، حالا به هر دلیلی که زیر مشت و لگد تحمل کنه... و یا یکی هم شاید مجبور به طلاق باشه... واقعا ما تو زندگی اونها نیستیم... این خانوم ها هر تصمیمی بگیرند هردوشون قوی هستند که شرایط بد زندگی و شرایط سخت طلاق رو میپذیرند... تا با کفش دیگران راه نرفتی نمیتونی قضاوت کنی...

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
نه عزیزم اکثر دوستان نظرشون این بود که اون زن اگه میخواد خوشبخت بشه باید با یه نفر که شرایطش مثل خود ...

درسته موافقم 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

به نظر من

زن مطلقه خیلی قدرتمنده که تونسته از زیر ظلمی که بهش میشده رهایی پیدا کنه.دیدم به زنهای مطلقه خیلی مثبته و ارزش زیادی براشون قائلم

دید اون افراد رو هم نمیپسندم.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
اینایی که نوشتی رو هم نمیفهمن که! کاش فقط تولید مثل نکنن تا هر چه زودتر تموم بشن. 

با سرعت جت اینا تولید مثل میکنن که آقاشون سرشون هوو نیاره😂😂رکورد تولید مثل دست ایناست خواهر

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

يكيشون كه زن مطلقه رو دست دوم ودست خورده ميدونست

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

اره واقعا ناراحت شدم 

ولی از طرفی فکر کنم اون تاپیک سر کاری بود 

مگه میشه یه اقای ۲۹ ساله فرق متاهل و مطلقه رو ندونه  ...برام خیلی عجیب بود ....

در ضمن مگه کسی که جدا شده حق زندگی نداره.؟واقعا از بعضی خانمها تعجب میکنم با این طرز فکرشون ...

منم مادرم ولی بعضی وقتا ادم ب جایی می رسه که نمی تونه تحمل کنه ....نباید قضاوت کرد

و همونایین که معتقدن زن مطلقه و زن بیوه باید بره بمیره و تو تنهایی بپوسه حق ازدواج با مجرد. نداره!!

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

منم خیلی ناراحت شدم چون منم مطلقم ی جوری یکیشون گفت اگه زن خوبی بود طلاقش نمیدادن اتیش گرفتم

اخه جالبه همینا هم مدام میان تاپیک ای خیانت و....میگن فقط طلاق....

بعد از اونور هم نظرشون راجع به طلاق اینه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نه عزیزم اکثر دوستان نظرشون این بود که اون زن اگه میخواد خوشبخت بشه باید با یه نفر که شرایطش مثل خود ...

ولی یکی یه نظر سخیف و کثیف داده بود راجع به اینکه اگه خوب بود طلاقش نمیدادن و اینا...۵ نفر لایکش کرده بودن که یکیشم شما بودی !

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من که نخوندم

ولی آفرین

من شوهرم باز نسبت به خیلی شوهرا که دیدم و یا اینجا میخونم خداییش خدا وکیلی خوبه

ولی مطمئنم اگه حامی داشتم الان مطلقه بودم

چون بارها شوهرمو بخشیدم

خیلی لایک

بعضیا حاضرن هزار مشت و لگد بخورن که روشون برچسب مطلقه نخوره !!!

انگار زنی که طلاق گرفته چیه حالا...

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁