2777
2789
عنوان

نظرات پربازدید علاقه ب زن مطلقه رو خوندم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج یه فرد مجرد حالا چه زن چه مرد با یه فرد که بچه داره خیلی سختی داره احتمال اشتباهش زیاده 

ولی یعنی چی چرا طلاق گرفته خب حتما دلیل خودش رو داشته صلاح دیده بچه اش تو محیط آرومتری بزرگ بشه 

اتفاقا اینا که طلاق نمیگیرن و روح بچه رو میکشن اصلا هم زن خوب و خانومی نیستن از بی عرضگیه و ناتوانیشون

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

منم فقط یکی دو صفحه خوندم از اون تاپیک

اکثرا هم مخالف ازدواج اون خانوم و آقا بودن

این مخالفا دقیقا همونایین که به محض اینکه

یه خانم بگه شوهرم اخم کرد بهم میگن فقط طلاق

خودتو پیر نکن برو زندگی کن و ‌‌...

حالا نمیدونم فازشون چیه یکی از همونایی که طلاق گرفته انقد جایگاهش عوض شده از نظر 

ایشون

دوستان من انقد ناراحتم از این موضوع ک بعضیا چجوری ب ی زن مطلقه نگاه کردن ک حتی نمیتونم جواب بدم از حال بدم شرمنده همتون.ممنون ک نظر دادین😘

امام رضا عاشقتم
واقعا چه مشکلی داره ازدواج مردمجردوزن مطلقه؟

مشکل از مرداست این خانما اگه آقا رو منع کردن و گفتن پشیمون میشی حقیقت گفتن صددرصد این آقا دو سال دیگه عشق و عاشقی یادش میره و سرکوفت ها ی خودش و خانوادش شروع میشه اون خانم مخصوصا بچه بیچاره خیلی آسیب میبینه 

یه ذره فکر کنید بعد قضاوت کنید یکم واقعیت جامعه رو ببینید 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

من با نظر کسایی که گفتن خانوم مطلقه البته با یه بچه باید با یکی که شرایط مشابهی داشته باشه ازدواج کنه کاملا موافقم چون این اقا هر چقدرم عاشق باشه نمیتونه شرایط اون خانوم و درک کنه یا برا بچه پدری کنه و خانواده هم که راضی نباشن مثله خوره زندگی رو واسشون زهر میکنن و اون خانوم مجبور میشه دوباره جدا شه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
منم خیلی ناراحت شدم چون منم مطلقم ی جوری یکیشون گفت اگه زن خوبی بود طلاقش نمیدادن اتیش گرفتم

اخه عقل نداره طرف مگه طلاق گرفتن صرفا به معنی بد بودن گاهی اصلا هیچ کدوم ازطرفین مقصرنیستن وفقط واسه همدیگه ساخته نشدن

به دلنکیر عزیزم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

کسایی ک این نظریه رو دارن هر کاری میکنن تا همسرشون بهشون خیانت نکنه  و اگرم کرد خودشونو مسبب میدونن و ی نوع کمبود  و خلا دارن و ضعیفن قطعا!

زنایی ک میتونن از خودشون دفاع کنن و زیر بار خفت نرن رو میکوبن و از حقارت خودشون لذت میرن و فکر میکنن زندگی زناشویی یعنی این !!!

اینجا هم میشه اکثرا رو تشویق به جدایی میکنن.بعد تو اون تاپیک میگن زن مطلقه بدرد نمیخوره😒😒😒😥نه جدی خودتون با خودتون چند چندین ؟؟؟یا فقط میخواین یه وِری بزنین؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...