2777
2789

میریم جلو آینه هی از بدنمون انتقاد میکنیم هی آرزو میکنیم کاش فلان جامون فلان طور بود هیچوقت فکر کردین واقعا برای بدنامون چیکار کردیم که حالا ازش انتظار داریم خوش فرم باشه

رژیمای زود گذر ورزشای چندروزه

لیپولیز و هزار کوفت و زهر مار دیگه

بدنمون خیلی گناه داره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

من نقطه عطف زندگیم آشنا شدن با کتاب برتری خفیف و اثر مرکب بود بعدشم کتاب من میتوانم شمارا لاغر کنم پل مکنا 

ازون به بعد یه فرزانه دیگه شدم من از نوجوونی تپل بودم خودمو دوست نداشتم و رنگ مورد علاقم سورمه ای و مشکی بود که لاغرتر نشونم بده بعد از اون نقطه عطف زندگیم همه چی عوض شد جوری که زمانی که فهمیدم حاملم از اندامم راضی بودم اما تو حاملگی هم دست برنداشتم درست خوردم و ورزش کردم دوستای خوبی پیدا کردم که باهم برای بعد از حاملگیم هم برنامه ها داریم

من از باشگاه رفتن خوشم نمیومد هم اعتماد به نفسم کم بود هم وقت گیر بود رفت و آمد و آماده شدن برام من و دوستام تو خونه ورزش کردیم و واقعا نتیجه گرفتیم

داریم والا

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامنکه عاشق خودمم.....

اصن بنظرم یکی ازشگفتی های خلقتم 😎😎😎😍😄😍😍😄😄

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

دیگری چیکار کنم واسش ذلیل مرده رو😠یکم قلمبه نمیشه خب من نمیدونم این غذاها ک میخورم کجا میره😥

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

من و دوستام با فاصله های مختلفی از هم حامله شدیم من خودم بعد از حاملگی خیلی دغدغه پیدا کردن یه دی وی دی ورزش بارداری رو داشتم و کلی هم گشتم و تحقیق کردم و از سایتای مختلف خریدم

حالا خداییش اونایی که واقعا بدرد بخور بود رو میخوام بفروشم

اینجوری هرکی میخواد میتونه راحت دسترسی داشته باشه برای خرید

هیچ سایتی تو ایران برای من اورجینال یه dvd رو نفرستاد طبیعتا منم دی وی دی هایی که میخوام بفروشم کپی هست اما چون قانون کپی رایت تو ایران نیست پس حرومم نیست

تازه تضمین میکنم پایینترین قیمت هم بدم 

خودم و دوستام پول زیادی برای سی دی های ورزشی دادیم که بعضیاش مفتش گرون بود بخاطر همین فقط بدرد بخوراشو میفروشم که بعدا دعا پشتم باشه😊

خودم بارداریاشو تضمین میکنم بعد از بارداریاشم دوستام امتحان کردن یا در حال ورزش باهاشن و راضین

من قبل از بارداریمم با سی دی ورزش میکردم و اونی که به نظرم معجزه زندگیم بود رو هم گذاشتم شاید بدردتون بخوره

این آیدی اینستاگرامم

Dvdvarzeshbardari

اینم آیدی تلگرامم

دیگری چیکار کنم واسش ذلیل مرده رو😠یکم قلمبه نمیشه خب من نمیدونم این غذاها ک میخورم کجا میره😥

کجاتو مگه میخای قلمبه کنی مگه شمالاغری؟؟؟ 

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم  
ایول به تو

😅😅😅😘

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋