2777
2789

من و دوستام با فاصله های مختلفی از هم حامله شدیم من خودم بعد از حاملگی خیلی دغدغه پیدا کردن یه دی وی دی ورزش بارداری رو داشتم و کلی هم گشتم و تحقیق کردم و از سایتای مختلف خریدم

حالا خداییش اونایی که واقعا بدرد بخور بود رو میخوام بفروشم

اینجوری هرکی میخواد میتونه راحت دسترسی داشته باشه برای خرید

هیچ سایتی تو ایران برای من اورجینال یه dvd رو نفرستاد طبیعتا منم دی وی دی هایی که میخوام بفروشم کپی هست اما چون قانون کپی رایت تو ایران نیست پس حرومم نیست

تازه تضمین میکنم پایینترین قیمت هم بدم 

خودم و دوستام پول زیادی برای سی دی های ورزشی دادیم که بعضیاش مفتش گرون بود بخاطر همین فقط بدرد بخوراشو میفروشم که بعدا دعا پشتم باشه😊

خودم بارداریاشو تضمین میکنم بعد از بارداریاشم دوستام امتحان کردن یا در حال ورزش باهاشن و راضین

من قبل از بارداریمم با سی دی ورزش میکردم و اونی که به نظرم معجزه زندگیم بود رو هم گذاشتم

این آیدی اینستاگرامم

Dvdvarzeshbardari

اینم آیدی تلگرامم

T.me/bardaridvd

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.