2777
2789
عنوان

بی انگیزه

168 بازدید | 18 پست

من خیلی تو زندگیم مشکل دارم خیلی زیاد

نمیتونم بگم ولی الان بزرگترین مشکلم مشکله مالیه از خانواده خودم نمیتونم کمک بگیرم چون خیلی کمکمون کردن و کلی بدهکاریم خانواده شوهرم پولدارن ولی اصلا به ما رسیدگی نمیکنن تا شنبه فرصت داریم تو این خونه بمونیم نه جایی رو داریم بریم نه پولی پول پیشمونم احتمالا صاحبخونه برمیداره بجای اجاره بنظرتون چیکار کنم دعای رزق و روزی چیزی هست بخونم خدا کمکمون کنه کسی تا حالا تو این وضعیت بوده😔

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

خدا کمکتون عزیزم

سوره هایه واقعه و شمس برا وسعت رزق توصیه شده بخون هر روز

ان مع العسر یسرا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکتون عزیزم سوره هایه واقعه و شمس برا وسعت رزق توصیه شده بخون هر روز ان مع العسر یسرا

ممنونم عزیزم از راهنمایتون❤❤

سلام عزیزم سر کار میری؟ میتونید یه خونه کوچک تر رهن کنید؟ خودت کارهای خونگی هم میتونی انجام بدی برای کسب درامد . درک میکنم واقعا شرایط سختیه امیدوارم هر چه زودتر همه مشکلاتت برطرف بشه گلم 

به همسرتون هم بگین الان اکثر خانما و اقایون باهم دیگه زندگیشونو میسازن پس ناراحت نباش که اگه بخوام برم سرکار اون قدیما بود که فقط مردا باید بیرون خونه کار میکردن . 

سلام عزیزم سر کار میری؟ میتونید یه خونه کوچک تر رهن کنید؟ خودت کارهای خونگی هم میتونی انجام بدی برای ...

تو خونه کاری نمیتونم انجام بدم یه مدت ترشی درست کردم حتی یکنفر هم ازم نخرید الان فروش اینترنتی دارم که پولش خیلی کمه فقط میتونم بدهیامونو بدم یکم ماهی ۴۰۰_۵۰۰بیشتر درنمیارم کار خونگی چی خوبه بنظرتون؟

تو خونه کاری نمیتونم انجام بدم یه مدت ترشی درست کردم حتی یکنفر هم ازم نخرید الان فروش اینترنتی دارم ...

عزیزم من چندتا شرکت بیمه دیده بودم که حتی میتونی از منزل کار کنی و .... باید دنبالش باشی و بگردی  . متاسفانه الان کارهای توی خونه هم بگیر نگیر داره . با این وضع گرونی مشتری ها هم خیلی کم شدن 

عزیزم من چندتا شرکت بیمه دیده بودم که حتی میتونی از منزل کار کنی و .... باید دنبالش باشی و بگردی &nb ...

ممنونم عزیزم از راهنمایتون دعا کنید واسم لطفا مرسی 💚💚💚

عزیزم تو سایت دیوارنوشته بود بسته بندی حبوبات درمنزل درامدش روزی 60-70تومن میشه بازم خوبه،لوازمش ومواد رو خودشون میدن،اگرهمسرتون بیکاره دونفری انجام بدین،بسته بندی لوازم تحریر وتخم بلدرچین و..هم هست 

عزیزم تو سایت دیوارنوشته بود بسته بندی حبوبات درمنزل درامدش روزی 60-70تومن میشه بازم خوبه،لوازمش ومو ...

ممنونم عزیزم از راهنمایتون چقدر عالی😘😘😘