2777
2789
عنوان

محصولات ال جي

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها پس دروغ نگفته اخه هیج جاش ایرانی ننوشته بود

نه عزيزم خيالت راحت اصله 

من چون براي جهيزيه ميخوام گفتم ضمانت داشته باشه خرفي توش درنياد 

به خير و خوشي استفاده كني

نیلا دختر ناز من
ان شاءالله اين يه دونه رو هم بگيرم  عزبزم مدلش dc 75 هست بازم ممنون

میپرسم حتما.فردا شب سر فوتبال میبینمش همون موقعها خبر میدم.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

اگر قصد خرید لوازم برقی دارید بخرید چون هر روز داره گرون میشه.

ما تموم بازار چابهار زیرو رو کردیم یعنی خود فروشنده ها می گفتن ماشین ظ از دیروز تا امروز ۲۰۰ بالا رفته

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
ن من چون اونجا کار میکردم میدونم جمع کرردن ک گرون بشه بعدشم شرکتش خوابیده دیگه

باور كن ديروز اشك ميريختم تو بازار سرويس چيني كه خريدم ٥ تومن يك سال پيش الان شده ٧ تومن اونم با منت 

نیلا دختر ناز من
اگر قصد خرید لوازم برقی دارید بخرید چون هر روز داره گرون میشه. ما تموم بازار چابهار زیرو رو کردیم ی ...

همه رو خريدم گلم فقط همين مونده لباسشويي هم يه دونه از قبل دارم شايد ديگه نخريدم 

نیلا دختر ناز من

من دیروز نمایندگی چارسو بودم یخچال خریدم اما لباسشویی نداشت گفت بیاریم زنگ میزنیم ظرفشویی هم یه مدل داشت اونجا برو سر بزن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من دیروز نمایندگی چارسو بودم یخچال خریدم اما لباسشویی نداشت گفت بیاریم زنگ میزنیم ظرفشویی هم یه مدل ...

همين ديگه اكثرا همينو ميگن مدلاي قديم و دارن اما مدل جديدارو ندارن و نميفروشن 

نیلا دختر ناز من