2777
2789
عنوان

کسی تا حالا پشتیبان قلم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 55 پست
اون جلسه های مسخره 7 صبح جمعه ها رو بگو جمع  میشدیم 50 پاداش میداد  مثل خر کیف میکرد ...

ما پاداش نداشتیم😑😑😑😑😑

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون جلسه های مسخره 7 صبح جمعه ها رو بگو جمع  میشدیم 50 پاداش میداد  مثل خر کیف میکرد ...

ای بابا 

یعنی هیچ خوبی  نداره

الان کارت چیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چقدر  دلت پره سفته برا چی میخان  من سفته نمیدم

یادم نیس چقدر  ولی سفته  میگیرن ... شما برو چند بار محیط رو ببینی متوجه میشی  من چی میگم

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
ای بابا  یعنی هیچ خوبی  نداره الان کارت چیه

تا صبح میتونم از نکات منفیش بگم😕😕

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
ای بابا  یعنی هیچ خوبی  نداره الان کارت چیه

من همه چیزمو لو دادم تو سایت اینو نگم دیگه    ولی کارم خوبه  بیمه هم هستم اونجا انقدر اذیتم کردن گرگ شدم سر کار بعدیم رئیسم چپ نگام کنه حقوقمو کمو زیاد کنه  نصفش میکنم   روابط عمومیم هم خوبه ببینم زیاد اذیت شم سریع کارمو عوض میکنم 

من همه چیزمو لو دادم تو سایت اینو نگم دیگه     ولی کارم خوبه  بیمه هم هستم اون ...

خدا  رو شکر  

من  کار پیدا نمیکنم 

رشته ات  چی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من  ارشد  زیست   دارم ب شدت پشیمانم  ارشد خوندم  برا  رشته های ما کا ...

آره برای بچه های علوم پایه و انسانی اصلا کار نیست ولی خب حداقل میرم دانشگاه دو سال دیگه از این رخوت در میام

آخه  سفته برا چی  من از سفته دادن می ترسم

کارایی که سفته میخوان در روووو یعنیا چون خودشون میدونن ببخشید چه گوهیه کاره  البته جز کارای  حسابداری که کاملا بحثش جداست