یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پشتیبان ببینم با گوله میزنمش. پسر من داره.مدام تبلیغ کتاب میکنن .یا به زور میگن باید کلاس رفع اشکال بیایی.یا جلسه میذارن باید پدرو مادر برن آخرشم مث خل ها وایسیم عکس بگیریم. اگه میخای فحش بخوری پشتیبان بشو
خدا نگذره ازشون به خدا پیرم کردن اون مدت که اونجا بودم درآمدش به سگ دو هاش واقعا نمی ارزه بری گدایی احترامتو بیشتر نگه میدارن ... جلسه های مسخره عکس گرفتنای بیخود بعد عکسو میفرستی سایت آقایون چک کنن تاریخش یه موقع اشتباه نباشه همهی پدر مادرا رو باید بکشونی یه مشت اراجیف تحویلشون بدی و واقعا کار درستی نیست اجبار اولیا شاید یکی کار داره ... مریضه .. ... اجبار بچه ها برای انداختن کتابای آشغال و آزمونای پر ایراد ... همه چیش داغونه همه چیش
یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا دیگه کسی دورم نیست
یادمه عیدی نفری 30 تومن بهمون دادن گفتن کمه ولی عوضش تازه از بانک اومده😩😩😩
اون جلسه های مسخره 7 صبح جمعه ها رو بگو جمع میشدیم 50 پاداش میداد مثل خر کیف میکردیم دور از جون شما ولی من یادم میوفته میگم من چرا انقدر شخصیتمو له کردم
یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا دیگه کسی دورم نیست