2777
2789
عنوان

کسی تا حالا پشتیبان قلم چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 55 پست
من  دوس دارم سر و کله بزنم با بجه ها  ولی تبلیغ الکی دوس ندارم  پشتیبان  دبیرس ...

من پشتیبان دبیرستانیا بودم و توقع تبلیغ و فروش کتاب و آزمون و اینام به شدت داشتن حالا اگر علاقه داری شاید بتونی تحمل کنی

آشغاااااال آشغااااال ترین شغل دنیاس مادر پدرای  بد دهن  پول زیادیم میگیرن ازشون خوب اما وا ...

چقدر  دلت پره

سفته برا چی میخان 

من سفته نمیدم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پشتیبان ببینم با گوله میزنمش. پسر من داره.مدام تبلیغ کتاب میکنن .یا به زور‌ میگن باید کلاس رفع اشکال بیایی.یا جلسه میذارن باید پدر‌و مادر‌ برن آخرشم مث خل ها وایسیم عکس بگیریم. اگه میخای فحش بخوری پشتیبان بشو

من پشتیبان دبیرستانیا بودم و توقع تبلیغ و فروش کتاب و آزمون و اینام به شدت داشتن حالا اگر علاقه داری ...

چیکار کنم 

خسته شدم از بیکاری 

من پشتیبان ببینم با گوله میزنمش. پسر من داره.مدام تبلیغ کتاب میکنن .یا به زور‌ میگن باید کلاس رفع اش ...

وای این عکساخیلی رو مخم بود

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
یادمه عیدی نفری 30 تومن بهمون دادن گفتن کمه ولی عوضش تازه از بانک اومده😩😩😩

عجیبه که من مشکل پولی نداشتم باهاشون 

ولی یکی دیگه از دوستامم تو گزینه دو کار می کنه حقوقشو هر سه چهار ماه یه بار میدن بهش ناراضیه

من پشتیبان ببینم با گوله میزنمش. پسر من داره.مدام تبلیغ کتاب میکنن .یا به زور‌ میگن باید کلاس رفع اش ...

😂😂😂😂

پسرت چند سالش 

ب اگه خوب نیست نفرست 

عجیبه که من مشکل پولی نداشتم باهاشون  ولی یکی دیگه از دوستامم تو گزینه دو کار می کنه حقوقشو هر ...

خدا لعنتشون کنه یعنی اون سال واسه من عذاب بود

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

خدا نگذره ازشون  به خدا پیرم کردن  اون مدت که اونجا بودم درآمدش به سگ دو هاش واقعا نمی ارزه بری  گدایی احترامتو بیشتر نگه میدارن ... جلسه های مسخره  عکس گرفتنای بیخود بعد عکسو میفرستی سایت آقایون چک کنن  تاریخش یه موقع اشتباه نباشه  همهی پدر مادرا رو باید بکشونی یه مشت اراجیف تحویلشون بدی  و واقعا کار درستی نیست اجبار اولیا شاید یکی کار داره ... مریضه .. ... اجبار بچه ها برای انداختن کتابای آشغال و آزمونای پر ایراد ... همه چیش داغونه همه چیش  

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
عجیبه که من مشکل پولی نداشتم باهاشون  ولی یکی دیگه از دوستامم تو گزینه دو کار می کنه حقوقشو هر ...

الان کارت چیه

یادمه عیدی نفری 30 تومن بهمون دادن گفتن کمه ولی عوضش تازه از بانک اومده😩😩😩

اون جلسه های مسخره 7 صبح جمعه ها رو بگو جمع  میشدیم 50 پاداش میداد  مثل خر کیف میکردیم  دور از جون شما  ولی من یادم میوفته میگم من چرا  انقدر شخصیتمو له کردم

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست