2777
2789
عنوان

کسی تا حالا پشتیبان قلم چی بوده

995 بازدید | 55 پست

کارش چ جوریه 

ی پشتیبان چ وظایفی داره باید  هر روز  بری نمایندگی 

حقوقش چقدره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من بودم افتضاح بود درآمدش کار زیاد و توقع زیاد داشتم دیوونه میشدم 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای دوبار میرفتیم اونجا ولی کلا دردسرش زیاد بود

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
خیلی مسخره س باید همش تبلیغ کتاباشونو بکنی و به زور بفروشی به بچه ها

اره واقعا من خیلی عذاب وجدان میگرفتم

من بودم افتضاح بود درآمدش کار زیاد و توقع زیاد داشتم دیوونه میشدم 

چ توقعی 

خلاصه ای از کارات میگی 

ولی من کلا از مشاوره ی درسی خوشم نمیاد علاوه بر اون چون یکم خجالتیم و سر و زبون ندارم خیلی عذاب می کشیدم دوباره علاوه بر اون بعضی وقتا عذاب وجدام می گرفتم مثلا چرا باید بهشون اصرار می کردم فلان کتاب رو بخرن یا از این چیزا

من بودم البته ۴ سال پیش حدود ۶۰۰ تومن البته اگر کتاب بهشون میفروختم یا آزمون براشون ثبت نام می کردم ...

واقعا؟ خوش به حالت واسه من اینجوری نبود

چ توقعی  خلاصه ای از کارات میگی

به زور باید به بچه ها کتاب میفروختم به زور همه رو میکشوندم سر جلسه و اینکه بچه های بی ادب و درس نخون انتظار داشتن من معجزه کنم اونا ترازشون خوب شه

منم اصلا دوست نداشتم اومدم بیرون محیط زرنگ بازی طوری بود

خیلی رو مخ بود باز اگه حقوقش خوب بود یه چیزی

ولی من کلا از مشاوره ی درسی خوشم نمیاد علاوه بر اون چون یکم خجالتیم و سر و زبون ندارم خیلی عذاب می ک ...

من  دوس دارم سر و کله بزنم با بجه ها 

ولی تبلیغ الکی دوس ندارم 

پشتیبان  دبیرستان ها بودی 

الان ک  دبستانی ها هم میرن کانون 

اگه اونا رو بهم بدن چیکار  کنم 😣😣😣

آشغاااااال آشغااااال ترین شغل دنیاس مادر پدرای  بد دهن  پول زیادیم میگیرن ازشون خوب اما واقعا موسسه  مسخره ایه  ... خدا لعنت کنه کاظم قلم چی رو  و تمام مدیراشو که مثل حیون با پشتیبانا رفتار میکنن منو که 200 حقوقم رو هم ندادن   گفتم فقط سفته هامو بدین  به گور سیاه  خرج دوا درمونتون بشه

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
آشغاااااال آشغااااال ترین شغل دنیاس مادر پدرای  بد دهن  پول زیادیم میگیرن ازشون خوب اما وا ...

یادمه عیدی نفری 30 تومن بهمون دادن گفتن کمه ولی عوضش تازه از بانک اومده😩😩😩