2777
2789
عنوان

مهد کودک برای بچه ۹ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 26 پست
ميتوني واسش اوايلش پرستار خصوصي بگيري باهاش بره مهد .غذاهاي مهد ها اكثرا خوب هستش و اونجا ١/٢ ساعت ه ...

واقعا همچین چیزی هست؟اصلا نشنیده بودم پرستار توی مهد،حاضرم واسه یکی دوسال اول هرچی درمیارمو هزینه کنم براش تا حرف بزنه و راه بیوفته خیالم راحتتر میشه

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همچین چیزی هست؟اصلا نشنیده بودم پرستار توی مهد،حاضرم واسه یکی دوسال اول هرچی درمیارمو هزینه کن ...

خيلي از مهد ها اين شرايط رو ارائه ميدن .بايد باهاشون صحبت كنيد .اكثرا خود مهد ها پرستار جداگونه دارن كه انتخاب كنيد

خيلي از مهد ها اين شرايط رو ارائه ميدن .بايد باهاشون صحبت كنيد .اكثرا خود مهد ها پرستار جداگونه دارن ...

خیلی ممنون از کمکت عزیزم حتما میرم دنبال این قضیه 

تهرانی خانومی؟کدوم مهد؟

بله مهد ترانه باران تو ستارخان میبرم 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

به اینا دقت کن 

یه روز خودت برو 

ببین چند نفر تو کلاسشونن 

تمیزی کف چطوریاست 

حای خواب بچه شیرخوار باید تو گهواره یا تخت باشه رو زمین نباشه 

غذا اگر خودت میبری مطمین باش تا موقع خوردن تو یخچال میزارن 

بچه ها اسباب بازسا رو میزارن تو دهن ببین اونجا چقدر مراقبت میکنن از این قصیه 

پوشک عوض کردنشون رو بپرس بچه ای که تایم زیادی اونجاستحتما باید شسته بشه با دسمال تمیزش نکنن

تعداد مربی به ازای چند نفره

وصعیت دوربینا و ایناشو چک کن 

این مهدی که من میبرم هر روز عصر از بچه ها و کلاسشون تو تلگ رام عکس میفرسته تو کانال والدین ببینن 

فضا و نور کافی برای بچه رو چک کن تاریک نباشه

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

منم میخواستم بذارم ولی مهد خوب پیدا نکردم کارمو از دست دادم    

دوستم واقعا پشیمونی که کارتو از دست دادی؟ده ساله کار میکنم شغلم و درامدش خوبه،یعنی کارمو ول کنم پشیمون میشم؟آخه شوهرمم همکاری نمیکنه همش میگه نرو سر کار

به اینا دقت کن  یه روز خودت برو  ببین چند نفر تو کلاسشونن  تمیزی کف چطوریاست  ...

ممنون گلم خدا بهت عوض خیر بده که دلسوزه آدمایی

چیکار کنم،کسیرو ندارم نگهش داره،شاغلم ده ساله کار میکنم یعنی ول کنم کارمو؟تو این گرونی حقوقمو چجوری ...

حق داری ولی اگر میتونی صبر کن ۲ ساله بشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دوستم واقعا پشیمونی که کارتو از دست دادی؟ده ساله کار میکنم شغلم و درامدش خوبه،یعنی کارمو ول کنم پشیم ...

نه عزیزم پشیمون نیستم چون میترسم بچمو تا 3سال دست کسی بسپارم بالاخره ما اونو به دنیا آوردیم در قبالش مسئولیم البته شما اگه مهد مورد اطمینان پیدا کردی بذارش چون ده ساله کار میکنی مگه اینکه بعد دو سه سال بتونی دوباره برگردی سرکارت 

این نیز بگذرد