2777
2789
دکتر یشنهاد میکرو داده یعنی کاملا از طبیعی باردار شدن ناامید شدم

البته بعضی میگن تا یک سال طول میکشه کامل خوب بشه هنوز صبرکن تا یه سال بشه ولی دکترش خوب عمل نکرده فکرکنم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بعضی میگن تا یک سال طول میکشه کامل خوب بشه هنوز صبرکن تا یه سال بشه ولی دکترش خوب عمل نکرده فک ...

الان شهریور میشه دو ساله که عمل کرده یعنی عمل جواب نداده

بچه ها تورو خدا بگین چه خاکی به سرم بریزم

ناراحت نباش خداروشكر يدونه داري 

يكم درمان گياهي انجام بده ببين شايد تاثير داشته باشه

مثل خرنوب و..

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
الان شهریور میشه دو ساله که عمل کرده یعنی عمل جواب نداده

به نظرم دکترشو عوض کن ازاون موقع اقدام کردین نشده ؟اخه هم برگشت داره هم ممکنه خوب عمل نکرده باشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
ناراحت نباش خداروشكر يدونه داري  يكم درمان گياهي انجام بده ببين شايد تاثير داشته باشه مثل خرن ...

هرچی که تو بگی واسه بهبود اسپرم انجام دادم از خرنوب گرفته تا عسل ومعجون وویتامین

به نظرم دکترشو عوض کن ازاون موقع اقدام کردین نشده ؟اخه هم برگشت داره هم ممکنه خوب عمل نکرده باشه

الان داره میشه سه سال داریم اقدام میکنم ولی بی نتیجه دکترش رو هم عوض کردم رویان این پیشنهاد رو داده

الان داره میشه سه سال داریم اقدام میکنم ولی بی نتیجه دکترش رو هم عوض کردم رویان این پیشنهاد رو داده

ان شا ا.. که زود نتیجه بگیرین پس همون میکرورو انجام بدین 

اخه هزینه ش خیلی زیاده ما هم شهرستان باید هر چی داریم خرج کنیم خدا این چه مصیبتی بود

توکل برخدا چون تعدادش زیاده ممکنه همینجوری بشه بهش فکرنکن استرس نداشته باش ان شاا..بشه

توکل برخدا چون تعدادش زیاده ممکنه همینجوری بشه بهش فکرنکن استرس نداشته باش ان شاا..بشه

فقط امیدم به خداست خدا کنه بی نتیجه نباشه.کسی نمیدونه چقد هزینه باید بکنیم؟