2777
2789

ملی نبود

سیا نبود

خونوادع هردو بودن

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

خب شوهرش خیلی بددل بود کسی که دست روزنش بلند میکنه مشکل روانی داره توفیلمم اگه دقت کرده باشید بابای پسرم بامادرش اینکارو میکرده مادرشو میزده اینم انگاری شاهده این دعواهابوده از پدرش الگو گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم اطلاعاتااا:/ 

عع من سیصد بار دیدمش من میدونم دیگ...

پدر سیا انقدر ننشو کتک زده عقده ای شده...

بعدم بچه هاشو زده...

خونه شدع دیوونه خونه بچه (ییا) عصبی شده...

خونواده ملی هم خوب نبودن باهم...

ننه جم...

بابا فقط حرف مردم مهمه براش...

داداششم ک بخاطر زن گرفن نذاش بیاد...

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

درست زندگی ما آدم ها را به روایت فیلم به نمایش گذاشته است 

از بعد اجتماعی فرهنگی فاصله طبقاتی و...

هر دو خانواده مقصر بودند 

که خانواده ملی دخترش را بی پشتوانه گذاشته بودش 

و خانواده سیا هم گذشته تلخ مادر و فرزند را به روایت کشیده

خیابان پاییز * برزن مهر * پلاک ۵

قطعا خانواده ها!

تربیت بد روی بچه ها تاثیر میزاره یکی میشه مثل سیا ک فکر میکنه باید حرف و دوست داشتنشو با کتک بگه

همچنین خانواده ملی ک حق رندگیو از دختر میگیرن و ب قدری محدودش میکنن مجبور میشه برلی رهایی و فرار از خونه و خانواده دست ب انتخاب غلط بزنه