2777
2789

سلام میخوام یه خاطره تعریف کنم از بچه اولم و همینطور یه مشکل که برای نوزادها شاید پیش بیاد پارسال تو اینستا گرام چرخ میزدم دیدم یه خانمی مطلبی گذاشته خوشم اومد و خوندم نوشته بود تازه سزارین کرده تو همون روزهای اول تو دستهای نوزادش حرکات غیرعادی دیده رفته پیش دکترش و اون گفته چیزی نیست بعد دو روز میبینه این حرکات تا گردن و پاها رو هم درگیر کرده میره یه دکتر دیگه اونم میگه چیزی نیست بعد خودش میرو تو اینترنت و میفهمه اینا علائم تشنج هست و بعدش میره دکتر اولی و بهش میگه و دکتر تازه میگه اره راست گفتی و بچه رو میبرن بیمارستان و اونجا دارویی که به بچه میدن دوزش بالا بوده و ۱۰۰ جور دردسر واسه بچه پیش میاد و مادر هم که تازه سزارین کرده بخیه هاش چرک میکنن و دیگه چی بگم اولش داشتم با خودم فکر میکردم حرکات غیر عادی یعنی چی که یکدفعه یادم اومد بچه اول منم دچار این مشکل شده بود و...

خب😨

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اون قطره چکون رو بیارید 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی