دیروز همسرم بهم گف جاری بزرگم که نزدیکه چهل سالشه زنگ زده بهش و گفته یه سر بیا خونه ما میخوام راجب یه موضوعی باهات حرف بزنم.همسرمم رفت برگشتنی خیلی ناراحت بود ظاهرا جاریم به یه شماره تو گوشی همسرش مشکوک میشه و زنگ که میزنه میبینه یه خانومه. جاریم به یه زن مطلقه که از آشناهای دورشون هس مشکوکه .چن وقت پیش هم جاریم فهمیده بود برادرشوهرم با اون زنه در ارتباطه و کل فامیل هم فهمیدن بعد اون زن ازدواج کرد و از شهر ما رفت و حالا ظاهرا دوباره با هم در ارتباطن.جاریم از شوهر من خواسته کمکش کنه اسم و آدرس اون شماره رو پیدا کنن و چند بار هم برادر شوهرمو تعقیب کنن اما همسر من میگه میترسم اگه داداشم بفهمه از دست من دلخور بشه.به نظرتون کار درست الان چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨👩👧👦👨👧👦👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧🤲🤲